Menu Uw wellness specialist
Home » Wellness thuis

Wellness voor bij u thuis

wellness thuis

Vraag uw offerte aan

Wellness kan zorgen voor dat zalige warme gevoel vanbinnen. Waar er dikwijls nog gekozen wordt voor een wellnesscenter kan u bij Equano terecht voor alle wellness voor bij u thuis. En waarom niet genieten van een mooi afgewerkte jacuzzi. Vrienden en familie kunnen bovendien ook mee genieten wanneer u kiest voor een jacuzzi voor meerdere personen. Zo wordt wellness bij u thuis een echt feest!

Wellness bij u thuis: sauna

Sauna is een wellness product met een zeer lange traditie. Reeds in de oudheid kenden de Romeinen de helende werking van sauna. Ontdek wellness bij u thuis met een sauna cabine van Chaleur of Azento en verlang nooit nog naar iets anders. Kiest u voor een traditionele finse sauna? Of misschien voelt u meer iets voor een infraroodcabine? Bent u op zoek naar accessoires voor in de sauna? Equano zorgt voor een totaalbeleving voor wellness bij u thuis.

Wellness bij u thuis: de zonnebank

Een eigen zonnebank waar u heerlijk van kan genieten. Niet iedereen heeft immers de voorkeur om naar een zonnecenter te gaan. Een prachtig design, kwalitatief materiaal en sterke zonnebanklampen geven u een heel jaar door het beste van de zomer. Wellness bij u thuis was nog nooit zo intens. Het hele jaar door een mooie bruine kleurtje met Equano wellness voor bij u thuis!

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte en professioneel advies. U mag spoedig antwoord van ons verwachten!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér