Menu Uw wellness specialist
Home » Wellness winkel

Wellness winkel Equano

Wellness thuis, wie wil dat nou niet?! Thuis genieten van een heerlijke sauna of een jacuzzi, het kan. Equano is een wellness winkel met een uitgebreid wellness gamma, tegen betaalbare prijzen en met professioneel advies op maat. Spring dus eens binnen in onze toonzaal en ontdek al onze wellness producten!

Wellness winkel voor al je wellness producten

Droom jij ook wel eens van een sauna, een jacuzzi of een zonnebank bij jou thuis? Dankzij Equano hoeft het niet langer een droom te blijven. In onze wellness winkel vind je onder andere:

  • Jacuzzi's: onze jacuzzi's van Artesian Spa zijn van de hoogste kwaliteit. Je vindt bij ons kleine jacuzzi's voor één of voor twee personen, alsook grote luxe jacuzzi's die plaats bieden aan acht personen.
  • Sauna's: een sauna reinigt je huid en heeft een heel ontspannend effect. Bij Equano kan je terecht voor sauna's van verschillende grootte. Vind je niet meteen de sauna die je zoekt, dan kan je je sauna ook op maat laten maken.
  • Infraroodcabines: een infraroodcabine heeft een heilzame werking op je spieren en gewrichten. De infraroodcabines die je in onze wellness winkel vindt kan je bovendien combineren met kleurentherapie en andere accessoires.
  • Zonnebanken: in de zomer wil je natuurlijk een mooi bruin kleurtje hebben. Bij Equano kan je terecht voor zowel particuliere als professionele zonnebanken.
  • Stoomcabines: heb je niet meteen plaats voor een jacuzzi of een sauna? Dan kan je ook een stoomcabine plaatsen. Een stoomcabine neemt immers niet veel plaats in beslag, maar heeft wel een heerlijk ontspannend effect.

Wellness winkel mét testruimte

We kunnen je natuurlijk alles vertellen over de heilzame effecten van wellness op je lichaam, maar die effecten zelf ondervinden is natuurlijk veel overtuigender. Daarom richtten we een deel van onze winkel in als testruimte, zodat je onze wellness producten zelf kan komen testen!

Vraag je vrijblijvende offerte aan

We nodigen je graag uit in onze wellness winkel te Sint-Pauwels, waar je al onze wellness producten kan komen ontdekken en testen. Heb je al beslist welk product je thuis wil? Dan kan je meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag uw offerte aan

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér