Menu Uw wellness specialist
Home » Alpha Basic infraroodcabines

Alpha Basic Infraroodcabines

Ook wel de Infrawave cabines van Alpha Wellness Sensations genoemd. Deze cabines bieden ruimte aan 1 tot 3 personen. Ze kunnen perfect geïntegreerd worden in de badkamer dankzij hun compacte afmetingen. Elke cabine kan ook voorzien worden van lichttherapie. De meest compacte infraroodcabine is voor maximum 2 personen met een perfecte afwerking en alle nodige accessoires.

Met de geavanceerde electronische besturing kunt u zowel de intensiteit als de temperatuur regelen. De Infrawave infraroodcabines zijn standaard uitgerust met 2 rugstralers, 2 frontstralers, benenstralers en vloerverwarming. Kortom, u geniet van volledige warmte en ontspanning van alle mogelijke spieren.

Voor alle technische details en info klik door naar http://www.infrawave.be/

De Infrawave infraroodcabine onderscheidt zich door een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Vervaardigd uit origineel Canadees Redcederhout met certificaat. Uitgerust met de nieuwste techniek, de DUO infraroodstraler. Levenslange garantie op de magnesiumoxide infraroodstralers. Heeft u een afwijkende maat nodig? De Infrawave infraroodcabine kan op maat worden geleverd tot 170 breed en diep.

Alles is mogelijk, schuin dak? meerdere panelen? dieper, breder, hoger, lager? Laat u verrassen door de super aantrekkelijke prijs van deze basis infraroodcabine.


© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér