Menu Uw wellness specialist
Home » Assortiment » Infraroodcabines » Alpha Basic

De Senses infraroodcabines van Alpha Industries

De Senses infraroodcabines van Alpha Industries zorgen zonder twijfel voor een onvergetelijk moment van rust wanneer u plaatsneemt in dit product. Deze infraroodcabines worden met de hand gemaakt, helemaal volgens de wensen van de klant.

De opties die deze infraroodcabines van Alpha Industries bieden zijn ongezien. U bepaalt de keuze van de infrarood stralers zodat ze optimaal aan uw specifieke behoeften voldoen.

Bepaal zelf het uiterlijk van uw Senses Infraroodcabine

Als de technische componenten van deze infraroodcabines zijn gekozen kan u aan de slag om het design van uw infraroodcabines te bepalen. De speciale eiken afwerking aan de buitenkant van de cabine laat u toe om uw eigen exclusieve infraroodcabines te ontwerpen.

Alpha Industries voert alles tot in de puntjes uit en wij van Equano kunnen u prachtige infraroodcabines leveren aan een correcte prijs. Uw infraroodcabines zijn bovendien klaar in 4 tot 5 weken. Bestel vandaag nog uw eigen gepersonaliseerde infraroodcabine bij Equano. Doe een vrijblijvende offerte-aanvraag!

© 2018 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér