Home » Assortiment » Jacuzzi's

JACUZZI'S MET MASSAGE EFFECT VOOR ULTIEME RELAXATIE.

Jacuzzi's, luxe baden met massage stralen

Niets is gezelliger dan ontspannen in de jacuzzis van Equano. De cultuur van jacuzzis bestaat immers al duizenden jaren en begon toen de mens zich voor het eerst in de borrelende warmwaterbronnen met massage effect onstspande. Dit was zelfs duizenden jaren geleden al een ultieme vorm van relaxatie. Die jacuzzi spa cultuur is altijd blijven bestaan en is voortgevloeid naar de hedendaagse Artesian Spas modellen die uw lichaam verzorgen met hun krachtige waterjets.

Ons assortiment is volledig ergonomisch zodat u in een comfortabele pose eindeloos kan genieten van al het goede wat jacuzzis u kunnen bieden. Geniet van de heerlijke Vita jacuzzis of Caldera  jacuzzis bij u thuis. Een jacuzzi kopen bij Equano is kiezen voor vakmanschap! Op zoek naar een jacuzzi aanbieding? Contacteer ons voor meer informatie!

Onderhoud van uw jacuzzi

Onderhoud van een jacuzzi is de sleutel tot een lange levensduur. Met de juiste jacuzzi accessoires voor onderhoud komt u al een heel stuk op weg! Onze medewerkers prijzen steeds de beste producten aan. Ook wanneer u een whirlpool jacuzzi of buiten jacuzzi wil kopen kan u steeds rekenen op professioneel advies.

Een Jacuzzi voor optimale relaxatie bij u thuis!

Bij ons kan u terecht voor een zéér uitgebreid gamma van jacuzzis aan hoogstaande kwaliteit. Er is steeds de mogelijkheid om onze producten ter plaatste testen. U krijgt geen spijt van uw aankoop wanneer u kiest voor Equano, specialist in jacuzzis voor bij u thuis. Uw jacuzzi kopen bij Equano? Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan!

Onze jacuzzi merken

Artesian jacuzzi's
© 2017 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - T 03 766 21 74 - info@equano.be - sitemap - veelgestelde vragen Quoted - besproken websites