Menu Uw wellness specialist
Home » Assortiment » Jacuzzi's

Zuinige jacuzzi's met massage effect voor de ultieme relaxatie

Jacuzzi's, luxe baden met massage stralen

De jacuzzi's van Equano zijn volledig ergonomisch zodat u in een comfortabele pose eindeloos kan genieten van al het goede wat jacuzzi's u kunnen bieden. Ontdek de jacuzzi spa's die uw lichaam verzorgen met hun krachtige waterjets.

Een jacuzzi kopen bij Equano is kiezen voor vakmanschap! De juiste accessoires en onderhoudstip zorgen er bovendien voor dat u de levensduur van uw jacuzzi aanzienlijk verlengt. Bij Equano bent u zeker van professioneel advies op maat.

Een zuinige jacuzzi voor optimale relaxatie bij u thuis!

Bij ons kan u terecht voor een zéér uitgebreid gamma van jacuzzis aan hoogstaande kwaliteit. We kiezen steeds voor de meest energie-efficiënte jacuzzi's, met een variabele flow control. Hierdoor verbruikt de luxe spa in de lage stand tot 50% minder elektriciteit dan een gewone spa met driewegkranen.

Er is steeds de mogelijkheid om onze jacuzzi's ter plaatste testen. U krijgt geen spijt van uw aankoop wanneer u kiest voor Equano, specialist in jacuzzis voor bij u thuis. 

Voor de beste jacuzzi's bekijk de WaterWave whirlpools

Contacteer ons voor een jacuzzi van topkwaliteitWaterwave Design

Nieuw design model: Alaska, tijdloos en elegant met uitzonderlijk comfortable ligplaatsen, geniet van een full body massage mét zalige voetmassage en nekmassage en luister naar je favoriete ontspannende muziek...

Waterwave Elite

Waterwave Spa's met ontspannende zitplaatsen, bedden met nekmassage, zacht verlichte toetsen, ideaal voor het hele gezin. Ontdek de 6 topmodellen uit deze indrukwekkende SPA lijn die voldoen aan alle vereisten voor pure ontspanning en ware kracht.

Swimspa's

De grootste jacuzzi's waarbij de waterstralen zowel als ontspanning als krachttraining kunnen dienen. Energie-efficiënt pompsysteem en perfect regelbare waterstralen. Inbouw of opbouw in uw achtertuin.

Hottub Delux 200 voor 4-6 personen

DeLux 200 is een gedetailleerde, hoogwaardige hottub met houtgestookte kachel én LED verlichting, die het hele jaar door gemakkelijk te gebruiken is en waarvan het onderhoud voor iedereen betaalbaar is.

Artesian South Seas Spas

South Seas spa's zijn dé betaalbare jacuzzi's die u een intensieve en gevarieerde hydrotherapeutische massage garanderen. Energiezuinige jacuzzi's tot 8 zitplaatsen met telkens 1 à 2 luxe loungeplaatsen.

Artesian Island Spas & Island Elite

Artesian Island Spa's en Island Elite: bubbelbaden van ongeziene luxe en trendy design, met sfeerverlichting. Energiezuinige en krachtige jacuzzi's met 33 tot 75 jets, met regelbare waterstralen.

Artesian Elite

De beste jacuzzi's! Geen enkel andere spa kan hieraan tippen qua kwaliteit, design, therapeutische kenmerken en meer. De absolute top onder de spa's voor een ultieme en unieke spa-ervaring bij u thuis.

Artesian Garden Spas

Krachtige, energiezuinige jacuzzi's voor kleinere ruimtes en tot 4 personen. De Garden Spas zijn hoogstaand kwalitatief met krachtige waterstralen.

Waterwave Overflow

Elegantie in overvloed bij jou thuis. De Waterwave Spa Overflow-serie brengt het luxe en hotelgevoel tot bij jou thuis. Ontdek alles over een overloopzwembad hier. 

 

Waterwave Economy
Waterwave Gold

In de Gold-serie vindt u een uitgebreid productgamma dat perfect voldoet aan alle wellness-behoeften, van eenpersoonshuishouden tot grote gezinnen. Ontdek de verschillende modellen in onze catalogus of contacteer ons. 


© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér