Menu Uw wellness specialist
Home » Assortiment » Jacuzzi's » Artesian Garden Spas

Artesian Garden Spas

Compacte jacuzzi's met krachtige massagestralen

Krachtige jacuzzi's voor kleinere ruimtes, van hoogstaande kwaliteit en met sterke hydrotherapie. Deze energiezuinige spa's zijn zodanig ontworpen dat ze in elke kleine ruimte een plaats krijgen. Er bestaan zelfs modellen die probleemloos door uw voordeur kunnen. Heeft u nood aan een ontspannende massage? Dan is de Artesian Garden Spa zeker het overwegen waard!

Jacuzzi's voor 1 persoon, 2 tot max. 4 personen

Wanneer u op zoek bent naar een jacuzzi voor uzelf of voor 2 personen, dan komen deze Garden Spas zeker in aanmerking. Met de beknopte uitvoering, maar krachtige massagestralen en beknopte, maar wel zalige zitplaatsen kunt u deze jacuzzi tot maximum 4 personen in elke kleine ruimte kwijt. 

Waterwave Design

Nieuw design model: Alaska, tijdloos en elegant met uitzonderlijk comfortable ligplaatsen, geniet van een full body massage mét zalige voetmassage en nekmassage en luister naar je favoriete ontspannende muziek...

Waterwave Elite

Waterwave Spa's met ontspannende zitplaatsen, bedden met nekmassage, zacht verlichte toetsen, ideaal voor het hele gezin. Ontdek de 6 topmodellen uit deze indrukwekkende SPA lijn die voldoen aan alle vereisten voor pure ontspanning en ware kracht.

Swimspa's

De grootste jacuzzi's waarbij de waterstralen zowel als ontspanning als krachttraining kunnen dienen. Energie-efficiënt pompsysteem en perfect regelbare waterstralen. Inbouw of opbouw in uw achtertuin.

Hottub Delux 200 voor 4-6 personen

DeLux 200 is een gedetailleerde, hoogwaardige hottub met houtgestookte kachel én LED verlichting, die het hele jaar door gemakkelijk te gebruiken is en waarvan het onderhoud voor iedereen betaalbaar is.

Artesian South Seas Spas

South Seas spa's zijn dé betaalbare jacuzzi's die u een intensieve en gevarieerde hydrotherapeutische massage garanderen. Energiezuinige jacuzzi's tot 8 zitplaatsen met telkens 1 à 2 luxe loungeplaatsen.

Artesian Island Spas & Island Elite

Artesian Island Spa's en Island Elite: bubbelbaden van ongeziene luxe en trendy design, met sfeerverlichting. Energiezuinige en krachtige jacuzzi's met 33 tot 75 jets, met regelbare waterstralen.

Artesian Elite

De beste jacuzzi's! Geen enkel andere spa kan hieraan tippen qua kwaliteit, design, therapeutische kenmerken en meer. De absolute top onder de spa's voor een ultieme en unieke spa-ervaring bij u thuis.

Waterwave Overflow

Elegantie in overvloed bij jou thuis. De Waterwave Spa Overflow-serie brengt het luxe en hotelgevoel tot bij jou thuis. Ontdek alles over een overloopzwembad hier. 

 

Waterwave Economy
Waterwave Gold

In de Gold-serie vindt u een uitgebreid productgamma dat perfect voldoet aan alle wellness-behoeften, van eenpersoonshuishouden tot grote gezinnen. Ontdek de verschillende modellen in onze catalogus of contacteer ons. 

© 2022 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér