Menu Uw wellness specialist
Home » Assortiment » Jacuzzi's » Artesian Island Spas & Island Elite

Artesian Island Spas & Island Elite

Bubbelbaden van zeldzame luxe

De spa's van de Island-productenfamilie werden door dezelfde getalenteerde handen en volgens dezelfde wereldwijd toonaangevende kwaliteitsstandaarden gebouwd als de Artesian Platinum Elite-modellen. Bij de Island spa's werd dan ook net zo resoluut voor kwaliteit als voor esthetische aantrekkingskracht gekozen. Maar het gespecialiseerde vakmanschap en het adembenemende design zijn niet de enige fascinerende aspecten van de Island spa's.

De beste spa in zijn categorie

Bij het ontwerp van deze Artesian Spas werd minstens evenveel aandacht besteed aan de hydrotherapeutische kwaliteiten - waardoor de resultaten op dit vlak tot de beste van deze categorie behoren. Bovendien is binnen de Island-productenfamilie elke spa op uw specifieke behoeften en uw veeleisende smaak afgestemd - waarbij altijd een resultaat wordt verkregen dat binnen uw budget past.

Wij hebben ons tot doel gesteld om de beste en mooiste topspa's te bouwen die op de markt verkrijgbaar zijn. Met 33 tot 75 jets en alles daartussen kunt u van elke Island uw unieke, gepersonaliseerde toevluchtsoord maken.

© 2020 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér