Home » Assortiment » Jacuzzi's » Artesian jacuzzi's

Artesian Jacuzzi's

Artesian South Seas Spas

Geniet van deze South Seas Spa's. 

South Seas spa's bieden veel waar voor uw geld. Alle functies en specificaties die u van Artesian mag verwachten, worden bijeengebracht in een betaalbare lijn bubbelbaden. Deze bubbelbaden zijn niet alleen betaalbaar, maar bieden ook innovatieve ontwerpen, sfeervolle meerkleurige verlichting en geweldige geluidssystemen.

De South Seas spa's helpen u te ontspannen en tot rust te komen. U zult voelen dat uw lichaam en geest profijt hebben van deze bubbelbaden. Deze klasse is zo ontworpen dat elke zitplaats een intensieve en gevarieerde hydrotherapeutische massage biedt in combinatie met functies die de stemming verbeteren, zoals de meerkleurige ledverlichting en de nekwaterval. Artesian heeft er altijd naar gestreefd om een bubbelbad te creëren dat voor iedereen geschikt is zonder in te boeten aan kwaliteit. Om die reden hebben we voor deze lijn twee aparte klassen ontworpen.

KLIK HIER OM DE SOUTH SEAS BROCHURE TE DOWNLOADEN

Deluxe 627B Deluxe 627R Deluxe 743D Deluxe 748B Deluxe 748L Deluxe 860B Deluxe 860L 532L

Artesian Island Spas

KLIK HIER OM DE ISLAND SPA BROCHURE TE DOWNLOADEN

Ontdek deze spa's bij Equano: ZELDZAME LUXE

De spa's van de Island-productenfamilie werden door dezelfde getalenteerde handen en volgens dezelfde wereldwijd toonaangevende kwaliteitsstandaarden gebouwd als de Artesian Platinum Elite-modellen. Bij de Island spa's werd dan ook net zo resoluut voor kwaliteit als voor esthetische aantrekkingskracht gekozen. Maar het gespecialiseerde vakmanschap en het adembenemende design zijn niet de enige fascinerende aspecten van de Island spa's.

Bij het ontwerp van de productenfamilie werd minstens evenveel aandacht besteed aan de hydrotherapeutische kwaliteiten - waardoor de resultaten op dit vlak tot de beste van deze categorie behoren. Bovendien is binnen de Island-productenfamilie elke spa op uw specifieke behoeften en uw veeleisende smaak afgestemd - waarbij altijd een resultaat wordt verkregen dat binnen uw budget past. Wij hebben ons tot doel gesteld om de beste en mooiste topspa's te bouwen die op de markt verkrijgbaar zijn. Met 33 tot 75 jets en alles daartussen kunt u van elke Island uw unieke, gepersonaliseerde toevluchtsoord maken.

Antigua Barbados Bimini Captiva Grand Bahama Grand Cayman Nevis Santa Cruz

Artesian Platinum Elite Spas

KLIK HIER OM DE PLATINUM ELITE BROCHURE TE DOWNLOADEN

Luxe is tot zekere hoogte iets subjectiefs. Wat de ene persoon luxueus vindt, kan voor de andere beneden de maat of nog slechter zij n. Toch is er een niveau van luxe dat zo verfijnd, zo mooi en zo indrukwekkend is, dat er geen discussie over bestaat. De Platinum Elite spa's van Artesian vormen de belichaming van dat niveau van luxe. Elk aspect van deze spa's is zo ontworpen dat de gebruiker van de ultieme therapeutische spa-ervaring kan genieten.
Of eenvoudig gesteld: geen enkele andere spa op de
markt kan qua kwaliteit, kenmerken en schoonheid tippen aan een Platinum Elite spa van Artesian

Dove Canyon Pelican bay Piper Glen Quail Ridge

© 2017 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - T 03 766 21 74 - info@equano.be - sitemap - veelgestelde vragen Quoted - besproken websites