Menu Uw wellness specialist
Home » Assortiment » Jacuzzi's » Waterwave Elite

Waterwave Elite series

Vind je innerlijke evenwicht en balans in onze ELITE SPA

In de hectische wereld van vandaag is er bijna niets mooiers dan een privé toevluchtsoord.
Neem een ​​duik in een jacuzzi uit de Elite-serie om te ontspannen. Een plek waar je stress gewoon kan weg borrelen en waar lichaam en ziel weer harmonie kunnen vinden. 

De Elite jacuzzi's prikkelen alle zintuigen maximaal met

  • 3 krachtige massagepompen,
  • de zachte luchtblazer met aromatherapie en
  • het led-kleurenspel.

Een huidvriendelijk en modern waterbehandelingssysteem, bestaande uit UV-desinfectie ondersteund door een ozonatorsysteem, garandeert schoon water met weinig inspanning. Energiebesparend, warm, altijd schoon en gevuld met glashelder water.

De jacuzzi's van de Elite-serie zijn als een oase van rust en tegelijkertijd een bron van kracht.

Bekijk de modellen in de Waterwave Spa catalogus (PDF)

Contacteer ons voor een Waterwave Elite Spa


Waterwave design

Nieuw design model: Alaska, tijdloos en elegant met uitzonderlijk comfortable ligplaatsen, geniet van een full body massage mét zalige voetmassage en nekmassage en luister naar je favoriete ontspannende muziek...

Swimspa's

De grootste jacuzzi's waarbij de waterstralen zowel als ontspanning als krachttraining kunnen dienen. Energie-efficiënt pompsysteem en perfect regelbare waterstralen. Inbouw of opbouw in uw achtertuin.

Hottub Delux 200 voor 4-6 personen

DeLux 200 is een gedetailleerde, hoogwaardige hottub met houtgestookte kachel én LED verlichting, die het hele jaar door gemakkelijk te gebruiken is en waarvan het onderhoud voor iedereen betaalbaar is.

Artesian South Seas Spas

South Seas spa's zijn dé betaalbare jacuzzi's die u een intensieve en gevarieerde hydrotherapeutische massage garanderen. Energiezuinige jacuzzi's tot 8 zitplaatsen met telkens 1 à 2 luxe loungeplaatsen.

Artesian Island Spas & Island Elite

Artesian Island Spa's en Island Elite: bubbelbaden van ongeziene luxe en trendy design, met sfeerverlichting. Energiezuinige en krachtige jacuzzi's met 33 tot 75 jets, met regelbare waterstralen.

Artesian Elite

De beste jacuzzi's! Geen enkel andere spa kan hieraan tippen qua kwaliteit, design, therapeutische kenmerken en meer. De absolute top onder de spa's voor een ultieme en unieke spa-ervaring bij u thuis.

Artesian Garden Spas

Krachtige, energiezuinige jacuzzi's voor kleinere ruimtes en tot 4 personen. De Garden Spas zijn hoogstaand kwalitatief met krachtige waterstralen.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér