Menu Uw wellness specialist
Home » Assortiment » Jacuzzi's » Waterwave Overflow

Waterwave Overflow series

Elegantie in overvloed

Overloopzwembaden worden beschouwd als het toppunt van luxe, en terecht. Wie al eens van een overloopzwembad heeft genoten, is snel overtuigd van de voordelen ervan: 

  • Een onberispelijk wateroppervlak; 
  • verlicht en verzonken in de grond, dus perfect geïntegreerd in uw terras of leefruimte.

Combineer dit met de high-end wellness-technologie van Waterwave Spa's en het resultaat is iets compleet unieks. 

De jacuzzi's van de Overflow-serie brengt het wellness hotel karakter naar uw huis!

 

Bekijk de modellen in de Waterwave Spa catalogus (PDF)

Contacteer ons voor een Waterwave Overflow Spa


Waterwave Design

Nieuw design model: Alaska, tijdloos en elegant met uitzonderlijk comfortable ligplaatsen, geniet van een full body massage mét zalige voetmassage en nekmassage en luister naar je favoriete ontspannende muziek...

Waterwave Elite

Waterwave Spa's met ontspannende zitplaatsen, bedden met nekmassage, zacht verlichte toetsen, ideaal voor het hele gezin. Ontdek de 6 topmodellen uit deze indrukwekkende SPA lijn die voldoen aan alle vereisten voor pure ontspanning en ware kracht.

Swimspa's

De grootste jacuzzi's waarbij de waterstralen zowel als ontspanning als krachttraining kunnen dienen. Energie-efficiënt pompsysteem en perfect regelbare waterstralen. Inbouw of opbouw in uw achtertuin.

Hottub Delux 200 voor 4-6 personen

DeLux 200 is een gedetailleerde, hoogwaardige hottub met houtgestookte kachel én LED verlichting, die het hele jaar door gemakkelijk te gebruiken is en waarvan het onderhoud voor iedereen betaalbaar is.

Artesian South Seas Spas

South Seas spa's zijn dé betaalbare jacuzzi's die u een intensieve en gevarieerde hydrotherapeutische massage garanderen. Energiezuinige jacuzzi's tot 8 zitplaatsen met telkens 1 à 2 luxe loungeplaatsen.

Artesian Island Spas & Island Elite

Artesian Island Spa's en Island Elite: bubbelbaden van ongeziene luxe en trendy design, met sfeerverlichting. Energiezuinige en krachtige jacuzzi's met 33 tot 75 jets, met regelbare waterstralen.

Artesian Elite

De beste jacuzzi's! Geen enkel andere spa kan hieraan tippen qua kwaliteit, design, therapeutische kenmerken en meer. De absolute top onder de spa's voor een ultieme en unieke spa-ervaring bij u thuis.

Artesian Garden Spas

Krachtige, energiezuinige jacuzzi's voor kleinere ruimtes en tot 4 personen. De Garden Spas zijn hoogstaand kwalitatief met krachtige waterstralen.

Waterwave Economy
Waterwave Gold

In de Gold-serie vindt u een uitgebreid productgamma dat perfect voldoet aan alle wellness-behoeften, van eenpersoonshuishouden tot grote gezinnen. Ontdek de verschillende modellen in onze catalogus of contacteer ons. 

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér