Home » Assortiment » Sauna's

KLASSE SAUNA'S MET TOP UITSTRALING

Een regelmatig bezoek aan de sauna houdt u jong

Regelmatig naar de sauna gaan zorgt ervoor dat u er jonger blijft uitzien. Sauna is goed voor de huid en verlangzaamt de veroudering van de huid. In een sauna worden de bloedvaten vergroot en de doorbloeding van de huid neemt toe. Bij de afkoelfase verkleinen de bloedvaten zich, waardoor ze getraind worden.

Omdat een verplaatsing naar de sauna niet altijd past in uw dagschema is een sauna van Equano de ideale oplossing. Equano is uw partner in verjonging en gezondheid. Kies voor de degelijkheid van Equano en wij plaatsen een prachtige sauna, afgewerkt tot in de details in uw huis.

Een sauna van Equano uit het beste materiaal

Onze sauna cabines zijn vervaardigd met het beste materiaal en zijn bovendien gemakkelijk te monteren. Deze sauna cabines worden gemaakt van voorgemonteerde panelen uit A-klasse hout. Onze sauna cabines zijn bovendien standaard voorzien van een volglazen deur, veiligheidsglas, verchroomde scharnieren en voldoende isolatie. U kan onze sauna cabines zonder problemen exclusief noemen. Overtuig uzelf en test uw sauna in onze testruimte voor de beste resultaten. Uw sauna kopen bij Equano? Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Onze sauna merken

Alpha
© 2017 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - T 03 766 21 74 - info@equano.be - sitemap - veelgestelde vragen Quoted - besproken websites