Home » Assortiment » Stoomcabines » Ri-Jo stoomcabine

Ri-Jo stoomcabine met digitale bediening

Een Ri-Jo stoomcabine: voor een heerlijk fris aroma

Dat het badritueel de laatste jaren steeds meer aandacht en tijd krijgt, zien we ook terug in de toenemende verkoop van de Ri-Jo stoomcabine. Het gebruik van stoom, water, massagejets, al dan niet aangevuld met aromatherapie en lichttherapie ontspant lichaam en geest en zorgt voor een ultieme body massage.

Ook u kan binnenkort genieten van een stoomcabine die een heerlijk aroma combineert met een professionele body massage. Kom eens langs bij Equano en spreek iemand van het Equano team aan voor meer informatie over ons stoomcabine assortiment.

Ri-Jo stoomcabine: zalig genieten van stoom en aroma

Door jarenlange expertise en de continue verbeteringen en aanpassingen aan de Ri-Jo stoomcabine en aan de wensen van de klant, biedt Ri-Jo een breed scala aan kwalitatief hoogstaande stoomcabines aan in diverse prijsklassen met verschillende toepassingsmogelijkheden.

Ri-Jo zorgt voor continue verbeteringen op het vlak van aroma therapie en waterstralen voor het beste body massage effect. Een Ri-Jo stoomcabine is een betaalbaar, goed ontwikkeld product met verregaande specialisatie in aroma en body massage functies. Bestel vandaag nog uw stoomcabine bij Equano en ga voor een duurzaam kwaliteitsproduct.

Vul vrijblijvend onze online offerte in!

© 2017 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - T 03 766 21 74 - info@equano.be - sitemap - veelgestelde vragen Quoted - besproken websites