Menu Uw wellness specialist
Home » Assortiment » Zonnebanken

Design zonnebanken

Zonnebanken met ultraviolette straling

Heeft u ooit al eens gedacht aan de voordelen van een zonnebank bij u thuis? Zonlicht is onmisbaar om een gezond en bewust actief leven te kunnen leiden. In de wintermaanden is zonlicht echter schaars en kan een zonnebankbeurt bij u thuis wonderen doen. U kan in uw eigen comfortzone, uw eigen huis zorgeloos en zonder complexen genieten van een heerlijke zonnebank sessie. Het plaatsen van een zonnebank geeft u de gelegenheid in uw eigen huis een hoekje in te richten waar u helemaal tot rust kan komen. Bovendien neemt een zonnebank niet zoveel plaats in.

Alpha Sun zonnebanken

Een Alpha Sun zonnenbank is gemakkelijk te monteren en beschikt over ERS lampen die een gelijkmatige bruining garanderen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken wanneer u onder de zonnebank gaat want deze producten zijn helemaal aangepast aan de huidige ergonomische standaard voor het grootste gebruiksgemak.

Wees wel aandachtig en volg nauwgezet het voorgeschreven schema van onze zonnebanken.© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér