Home » Assortiment » Zonnebanken » Alpha Sun zonnebanken

Alpha Sun zonnebanken: bruin het hele jaar door

Nu de prijzen van een zonnebank gedaald zijn zodat een zonnebank past binnen ieders budget is het wellicht de tijd om een zonnebank te laten plaatsen bij u thuis. U verlaagt de drempel om naar het zonnecenter te lopen en kan bovendien in uw eigen comfortzone, uw eigen huis zorgeloos en zonder complexen genieten van een heerlijke zonnebank sessie.

Met de zonnebank van Alpha Sun bent u bovendien altijd zeker van het gelijkmatig bruinen van uw huid zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Probeer onze zonnebank in onze testruimte en overtuig uzelf.

Een Alpha Sun zonnebank voor groot gebruiksgemak

Een Alpha Sun zonnenbank is bovenal gemakkelijk te monteren en beschikt over ERS lampen die een gelijkmatige bruining garanderen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken wanneer u onder de zonnebank gaat want deze producten zijn helemaal aangepast aan de huidige ergonomische standaard voor het grootste gebruiksgemak.

Heeft u toch nog vragen over een zonnebank van Alpha Sun aarzel dan niet iemand van ons Equano team aan te spreken, wij helpen u graag verder met al uw vragen over een zonnebank uit het Equano gamma.

 

 

© 2017 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - T 03 766 21 74 - info@equano.be - sitemap - veelgestelde vragen Quoted - besproken websites