Menu Uw wellness specialist
Home » Infrarood sauna

Infrarood sauna: een zegen voor body & mind

Hoe werkt een infrarood sauna?

Vraag uw offerte aan

Infrarood heeft van alle natuurlijke stralingsgolven het sterkste verwarmingseffect. Omdat infrarood ontstaat uit natuurlijke energie is het bovendien compleet onschadelijk. De Romeinen maakten reeds dankbaar gebruik van de eigenschappen van infrarood en ook de Chinezen gebruikten de helende werking van infrarood voor de heling van het lichaam. De infrarood sauna van Equano maakt vandaag de dag ook dankbaar gebruik van deze natuurlijke bron van energie. Wanneer u kiest voor een infrarood sauna zal u merken dat u meer tijd in de sauna kan doorbrengen. De temperatuur in een infrarood sauna ligt lager waardoor uw sauna ervaring nog optimaler wordt.

Een infraroodsauna is een compacte energiezuinige sauna!

Door zijn compacte afmetingen is elk type van infrarood sauna ook gemakkelijk op te bouwen en te installeren bij u thuis. U hoeft echt niet over een ruime woning te beschikken om een infrarood sauna te kunnen aankopen. In tijden waarin energie meer en meer een issue wordt is de keuze voor een infrarood sauna een goede keuze. U kiest immers voor een intense sauna beleving in een sauna die minder energie verbruikt dan een traditionele sauna. Het design houten interieur van een infrarood sauna is volledig ontworpen om optimaal tot rust te komen.

Een infrarood sauna bij u thuis geplaatst

Verwen uzelf en bestel vandaag nog uw infrarood sauna bij Equano. Bezoek Equano en test uw favoriete infrarood sauna in onze testruimte!

Ontdek ons ruim aanbod aan infra rood sauna's

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér