Menu Uw wellness specialist
Home » Gebruik van een infrarood sauna

Gebruik van je infrarood sauna voor het beste effect

Vraag uw offerte aan

Een infrarood sauna is goed voor je gezondheid, en zorgt voor de perfecte ontspanning. De infrarood straling heeft een heilzame werking op je lichaam, en ontspant je spieren en gewrichten. Om het maximale uit je infrarood sauna te halen, geven we je graag enkele tips mee over het gebruik van je sauna.

 

Enkele tips voor het gebruik van je infrarood sauna

  • Drink voor, tijdens en na je sessie in de infrarood sauna voldoende water. Tijdens je sauna sessie transpireer je immers, en dit moet weer worden aangevuld.
  • Voordat je in de sauna gaat is het aangewezen om een bad of een douche te nemen. Dit zal de transpiratie bevorderen.
  • Voorzie voldoende handdoeken, drie handdoeken meenemen in je cabine is zeker geen overbodige luxe.
  • Is je infrarood sauna nog nieuw? Begin dan met kortere sessies. Naargelang je de warmte meer gewoon geraakt, kan je langer blijven zitten en de temperatuur verhogen.

Infrarood sauna's bij Equano

Bij Equano verkopen we reeds jarenlang infrarood sauna's. Je kan bij ons dan ook terecht met al je vragen omtrent het gebruik van je infrarood sauna. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we een antwoord geven op bijna al je vragen! Twijfel dus niet langer en contacteer ons voor meer informatie over het gebruik van infrarood sauna's. Overtuigd van het heilzame effect van een infrarood sauna? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér