Menu Uw wellness specialist
Home » Infra rood sauna

Een infra rood sauna bij u thuis

Een infra rood sauna tegen spierpijnen

Vraag uw offerte aan

Infrarood straling is een echt wondermiddel voor de gezondheid van uw hele lichaam. De heilzame werking van de straling van een infra rood sauna op de spieren en de gewrichten helpt bij de bestrijding van diverse ziektes en klachten. Een infraroodsessie in een infra rood sauna kan u best vergelijken met een totale lichaamsmassage waar u van top tot teen wordt verwend. Infraroodstraling is natuurlijk licht dat direct inwerkt op het hele lichaam. Dit gebeurt veel sneller dan in een traditionele sauna waar de bloedsomloop trager op gang wordt gebracht. De sterkte van een infrarood sauna zit hem in zijn compacte afmetingen waardoor de opwarmingstijd van een infra rood sauna veel lager ligt en het stroomverbruik ook laag blijft.

De Turboboost infra rood sauna: een topsauna!

De Turboboost infra rood sauna van Azento is werkelijk een topsauna die wordt verdeeld door Equano. In de Turboboost infra rood sauna kan u met 2 personen plaatsnemen en genieten van een heerlijke sauna-ervaring. Intelligente en prijsbewuste kopers zullen al snel merken dat dit product 1 van de beste koopjes op de markt is. De Turboboost is ontworpen uit hoogwaardig Noord-Europees hout zoals de Canadese Red Cedar. Deze infra rood sauna is bovendien voorzien van een volledig glazen deur uit veiligheidsglas voor een ruimtegevoel en optimaal comfort. Probeer deze infra rood sauna in de professionele testruimte van Equano.

De Turboboost infra rood sauna bij u thuis!

Vraag vandaag nog een gratis prijsofferte aan voor de infra rood sauna naar uw keuze en sta versteld van het comfort dat we kunnen bieden!

Ontdek ons ruim aanbod aan infra rood sauna's

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér