Menu Uw wellness specialist
Home » Infrarood cabine te koop

Infrarood cabine te koop

Vraag uw offerte aan

Een infrarood cabine heeft een heilzame werking voor uw lichaam. De infraroodstraling pakt niet alleen gewrichtspijnen en spierpijnen aan, je ontspant er ook helemaal door. Heb je wel eens last van stress? Dan is een infrarood cabine wellicht de oplossing! Bij Equano hebben we een ruim gamma aan infrarood cabines te koop.

Infrarood cabine te koop bij Equano

Bij Equano hebben we een groot aanbod aan infrarood cabines te koop. Je hebt de keuze uit vier verschillende merken: Azento, Alpha Industries, Nobel en Sunlighten. Al deze merken bieden infrarood cabines van hoogwaardige kwaliteit te koop in de Equano showroom. Elk merk heeft zijn eigen modellen, je vindt dus vast wel een model dat aan jouw wensen voldoet.

Infrarood cabine op maat

Vind je in ons gamma infrarood cabines toch niet meteen het gewenste model? Dan kan je een infrarood cabine op maat kopen! Een infrarood cabine op maat geeft je controle over de grootte, de inrichting, de materialen, ... Wens je meer informatie over onze infrarood cabines op maat? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom!

Infrarood cabine te koop: vraag je offerte aan

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze infrarood cabines? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Je vindt een deel van ons gamma infrarood cabines alvast online, maar we nodigen je graag uit in onze showroom te Sint-Pauwels om het volledige gamma te komen ontdekken.

Interesse in onze andere infraroodproducten? Vraag vrijblijvend een offerte aan:

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér