Menu Uw wellness specialist
Home » Infrarood cabines

Infrarood cabines bij luxe specialist Equano

De heilzame werking van infrarood cabines

Vraag uw offerte aan

Infraroodstraling bereikt het menselijk lichaam door verschillende golflengtes en zorgt voor de genezing en relaxatie van verschillende spiergroepen en gewrichtsgroepen. Een infraroodsessie in een 1 van onze infrarood cabines vergelijken met een totale lichaamsmassage is zo gek nog niet! Infraroodstraling van infrarood cabines werkt rechtstreeks in op de bloedsomloop en doet u in geen tijd herleven. Infrarood cabines beschikken over 3 verschillende soorten straling:

  • Kortgolvige IRA-straling die doordringt tot het vetweefsel, de spieren en gewrichten.
  • Middengolvige IRB-straling die rechtstreeks doordringt in de lederhuid en de bloedvaten.
  • Langgolvige IRC-straling die via indirecte warmtewerking in het centrale zenuwstelsel van het lichaam doordringt.

De stralingsgolven van infrarood cabines hebben hun heilzame werking reeds meermaals bewezen. Bovendien kunnen de infrarood stralingen ook gecombineerd worden. Een synergie van verschillende stralingsgolven geeft overigens een beter effect.

De positieve effecten van infraroodstraling in infrarood cabines

Algemeen gesteld zorgt infraroodstraling voor de volledige ontspanning van het spierweefsel van het menselijk lichaam en het bevordert bovendien de doorbloeding van ons lichaam. Dit alles zorgt voor een zuiver lichaam. Infrarood cabines sterken ons lichaam bovendien ook tegen mogelijke infecties en ze versterken ons immuun systeem. Het transpiratie effect in infrarood cabines is bovendien veel hoger waardoor uw lichaam ook sneller zuivert dan in een traditionele sauna. Bovendien zijn infrarood cabines energiezuiniger!

Infrarood cabines zijn een meerwaarde voor uw gezondheid!

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor de plaatsing van 1 van onze infrarood cabines bij u thuis! Neem contact op met Equano en ontdek meer over de heilzame werking van deze infrarood cabines.

Ontdek ons ruim aanbod aan infrarood cabines

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér