Menu Uw wellness specialist
Home » Infrarood sauna prijs

De prijs van een infrarood sauna

Vraag uw offerte aan

Kan jij ook zo heerlijk genieten van een bezoekje aan een infrarood sauna? Je bent niet de enige, vele mensen ontdekten reeds het plezier en het heilzame effect van een infrarood sauna. Velen kiezen er dan ook voor om een infrarood sauna thuis te plaatsen, zodat ze er op elk gewenst moment van kunnen genieten. De prijs van een infrarood sauna ligt vandaag de dag helemaal niet zo hoog, en dankzij onze modellen op maat past je sauna ook in kleinere ruimtes.

Infrarood sauna prijs afhankelijk van het model

De prijs van een infrarood sauna is afhankelijk van het model. Bij Equano hebben we een uitgebreid gamma aan infrarood sauna's, zodat je voor elk gewenst budget wel een bijpassend model vindt. Onze modellen voor één of twee personen zijn het goedkoopst, de grotere modellen voor meer personen zijn natuurlijk duurder. Benieuwd naar de prijs van een bepaald model infrarood sauna? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ontdek de prijs van je ideale infrarood sauna in onze showroom

Bij Equano hebben we een uitgebreide keuze aan infrerood sauna's. Je kan ons aanbod online ontdekken, maar we nodigen je ook graag uit in onze showroom te Sint-Pauwels. Daar kan je al onze infrarood sauna modellen persoonlijk komen ontdekken. We delen je daar ook graag de prijzen en specificaties mee. Geraak je niet meteen in onze showroom? Dan kan je ook online een offerte aanvragen.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér