Menu Uw wellness specialist
Home » Infrarood sauna prijzen

Infrarood sauna prijzen

De infrarood sauna prijzen bij Equano zijn erg democrarisch

Vraag uw offerte aan

Droom jij ook van een infrarood sauna bij je thuis? De Equano infrarood sauna prijzen zijn erg democratisch, zodat je ook bij jouw thuis een infrarood sauna kan plaatsen. Zo kom je op elk gewenst moment van de dag helemaal tot rust, en profiteer je van de heilzame werking van een infrarood sauna op je spieren en gewrichten.

Infrarood sauna's bij Equano Wellness

In een infrarood sauna kom je niet alleen helemaal tot rust, de straling is ook goed voor je spieren en voor je gewrichten. Bij Equano hebben we een groot aanbod aan infrarood sauna's, zodat je steeds een infrarood sauna vindt die bij je past. Je kan bij ons terecht voor een kleine infrarood sauna voor één of twee personen, alsook voor grotere modellen voor meerdere personen. De infrarood sauna prijzen zijn afhankelijk van de grootte en van de kwaliteit.

Infrarood sauna prijzen per model

De infrarood sauna prijzen zijn afhankelijk van het model waar je voor kiest. Kies je voor een groter model, dan betaal je uiteraard ook iets meer. Indien gewenst bouwen wij een infrarood sauna volledig op maat, maar ook dan betaal je uiteraard meer. Onze kleinste modellen, voor één of voor twee personen, zijn het goedkoopst. Op die manier biedt Equano een infrarood sauna voor elke situatie en voor elk budget.

Kom onze infrarood sauna prijzen bekijken

Ben je benieuwd naar de prijzen van de infrarood sauna's bij Equano? Dan kan je vrijblijvend een offerte aanvragen, of je kan een bezoekje brengen aan onze showroom te Sint-Pauwels.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér