Menu Uw wellness specialist
Home » Een infrarood sauna voor thuis

Een infrarood sauna voor thuis

Equano plaatst een infrarood sauna bij je thuis die volledig in het interieur opgaat.Een infrarood sauna heeft een helende werking voor je spieren, en je kan er echt helemaal in ontspannen. Als je een infrarood sauna thuis plaatst, dan geniet je op elk gewenst moment van een heerlijke ontspanning. Wacht dus niet langer en koop vandaag nog je sauna voor thuis bij Equano Wellness.

 

 

 

De heilzame werking van een infrarood sauna

In een infrarood sauna kom je niet alleen helemaal tot rust, een infrarood sauna is ook goed voor je gezondheid. De warmte zorgt voor een betere bloedsomloop, verlicht eventuele spierpijn en zorgt voor een betere calorieverbranding. Bovendien wordt je huid gereinigd en worden afvalstoffen uit het lichaam verwijderd tijdens je sauna sessie.

Een infrarood sauna voor thuis bij Equano

Equano is de wellness specialist. Wil je thuis een infrarood sauna plaatsen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze ruime showroom te Sint-Pauwels kan je onze infrarood sauna's voor thuis komen bewonderen. Ben je niet helemaal overtuigd van het heilzame effect? Dan nodigen we je graag uit in onze testruimte, waar je geheel vrijblijvend onze infrarood sauna's en jacuzzi's kan komen testen.

Een infrarood sauna voor thuis op maat

Kiezen voor Equano, dat is kiezen voor kwaliteit op maat. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende modellen van onder andere Azento en Aplha Industries. Vind je niet meteen een geschikt model, dan kunnen wij ook een infrarood sauna op maat voorzien. Daarbij heb je de keuze uit tal van materialen en opties. Wij zorgen er daarbij ook altijd voor dat je infrarood sauna goed in je interieur of in de omgeving opgaat.

Vraag nu een offerte aan voor een infrarood sauna thuis

Wil jij thuis ook kunnen genieten van een infrarood sauna. Vraag dan meteen een offerte aan! Of kom even langs in onze ruime showroom te Sint-Pauwels.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér