Menu Uw wellness specialist
Home » Infraroodcabine kopen

Infraroodcabine kopen: Hoe werkt een infraroodcabine?

infraroodcabine

Vraag uw offerte aan

U staat op het punt om een infraroodcabine te kopen? Wij geven u alvast nog enkele extra tips mee. Equano is reeds jaren erkend verdeler van infraroodcabines.

Infraroodcabine kopen? Gratis testruimte met talrijke infraroodcabines!

Bij ons kan u een infraroodacabine van Azento, Nobel of Alpha Industries kopen. Infraroodcabines zijn uitgerust met stralers die uw huid verzorgen tijdens een sessie in de infaroodcabine. Kom alles te weten over de helende effecten van infraroodstralers. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte

Hoe werkt een infraroodcabine?

Er is een fundamenteel verschil tussen de klassieke finse sauna en de infrarood sauna. Mensen die een infrarood sauna willen kopen hebben een voorkeur voor infrarood stralingswarmte. De warmte in een infraroodcabine wordt opgewekt door infrarood stralers. De warmte wordt in de infraroodcabine overgebracht zonder warme lucht. Klanten die een infraroodcabine kopen, kopen dus eigenlijk een stralingscabine.

Het uitzicht van een infraroodcabine is bijna identiek aan het uitzicht van een klassieken houten sauna. In een infraroodcabine blijft echter de straling onontbeerlijk en niet warme lucht zoals in de sauna. Staat u op het punt een infraroodcabine te kopen? Wij informeren u graag over de materialen van infraroodcabines en hun invloed op het warmte geleidingseffect.

Infraroodcabine kopen bij een erkend verdeler

Bij Equano kan u bovendien ook terecht voor sauna, jacuzzi, zonnebanken en stoomdouches. Kom uw infraroodcabine kopen bij een erkend verdeler van wellness oplossingen. Kies voor Equano, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Vraag uw offerte aan

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér