Menu Uw wellness specialist
Home » Infraroodcabines prijzen

Infraroodcabines: vraag naar onze prijzen!

infraroodcabine-prijzen

Infraroodcabines: eerlijke prijzen, degelijke infraroodcabines!

Een luxe infraroodcabine in uw huis? Het kan want de infraroodcabines van tegenwoordig zijn beschikbaar aan betaalbare prijzen. Een infraroodcabine heeft u bovendien heel wat te bieden. Wie wil er niet zalig relaxen in een infraroodcabine uit cederhout? Bij Equano vindt u infraroodcabines in alle prijzen. Test uw infraroodcabine in onze professionele testruimte en ontdek wat een infraroodcabine voor u kan betekenen!

Vraag uw offerte aan

Hoeveel gaat een infraroodcabine kosten?

3,5 euro per maand. Dit is de gemiddelde kost wanneer u de infraroodcabine dagelijks een half uur gebruikt. Bovendien zijn infraroodstralers onderhoudsvrij en hebben ze een levensduur tot vijfentwintigduizend uur. Onze infraroodcabines staan dan ook garant voor een levenslang gebruiksplezier.

Wie bepaalt de prijzen van infraroodcabines?

Infraroodcabines bestaan in alle soorten en formaten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de prijzen van infraroodcabines zeer variabel zijn. Infraroodcabines bestaan in verschillende houtsoorten die elk een ander warmte effect creëren. U kan kiezen tussen infraroodcabines uit Red Ceder hout, Noord-Europees hardhout, Espenhout, ... Bovendien kan u uw infraroodcabine ook volledig personaliseren met accessoires voor uw infraroodcabine.

Wil u meer inzicht krijgen in de mogelijkheden en de prijzen van infraroodcabines? Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis offerte voor onze infraroodcabines 

Prijzen infraroodcabines Azento - Alpha industries en Nobel

Equano is reeds lange tijd leverancier van Azento infraroodcabines, Alpha industries infraroodcabines en Nobel infraroodcabines. Niet enkel voor de aankoop maar ook voor service na verkoop kan u steeds bij ons terecht. Wil u meer weten over de prijs van infraroodcabines? Vraag vrijblijvend offerte via onze website! Geniet binnenkort al van een infraroodcabine op maat!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér