Menu Uw wellness specialist
Home » IR cabine

Veel mensen dromen ervan om thuis hun eigen wellness center te hebben, maar knappen uiteindelijk af op de gedachte dat zo’n eigen sauna wellicht veel geld kost. Maar is dat wel zo?

Niet dus! Bij Equano bieden we een breed assortiment aan IR cabines, of infraroodcabines, aan. Deze infraroodcabines variëren van de duurdere kwaliteitsvolle modellen, tot kleinere goedkope IR cabines. Door het brede aanbod met verschillende prijzen zijn onze IR cabines voor iedereen betaalbaar. Vraag zeker een offerte aan via het aanvraagformulier op de website, en ontdek zelf onze scherpe prijzen voor IR cabines.

Voordelen van een IR cabine

Ondanks de soms duurdere prijzen, zijn onze IR cabines uw investering meer dan waard. Een IR cabine plaats je niet voor slechts enkele maanden, maar gaan jarenlang mee. Hierdoor is de IR cabine een investering die zich meer dan dubbel terugverdient.

IR cabine

Bovendien hebben onze IR cabines nog een heleboel andere voordelen. Het is immers al lang geen geheim meer dat een IR cabine heel goed is voor de gezondheid. Door de warmte in de IR cabine zullen de bloedvaten zich uitzetten, en dat zal zorgen voor een betere bloeddoorstroming. Hierdoor zal zuurstof beter door het lichaam getransporteerd worden, en zullen schadelijke stoffen makkelijk uit het lichaam verwijderd worden.

Relaxen in je eigen IR cabine

Maar een IR cabine dient in de eerste plaats natuurlijk om heerlijk te relaxen na een stressvolle periode. Kom helemaal tot rust in je eigen IR cabine na een drukke werkdag. Nooit meer helemaal naar de publieke sauna rijden, en nooit meer op voorhand je plekje reserveren. Nee hoor, de IR cabine van Equano is van jouw alleen, en is ten allen tijde voor jouw beschikbaar. Zet je comfortabel in je eigen IR cabine wanneer jij het wil!

Je eigen IR cabine hoeft niet bij een droom te blijven. Equano helpt je om je droom te realiseren.  Neem contact met ons op, en samen proberen we om jouw dromen te realiseren.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér