Menu Uw wellness specialist
Home » IR Sauna

De IR sauna

De IR sauna, of voluit de infrarood sauna, is één van de meest populaire types van sauna’s. Naast de Finse sauna is de IR sauna perfect geschikt om bij je thuis te laten installeren. En een eigen sauna in huis, wie wil dat nu niet? Jezelf heerlijk verwennen na een drukke werkweek wordt nog makkelijk met een eigen IR sauna in huis.

Prijs van een IR sauna

Je denkt bij een eigen sauna in huis misschien meteen aan een dure investering, maar niets is minder waar. Een eigen IR sauna heel betaalbaar geworden. Door de nieuwste technologieën kunnen we een IR sauna installeren aan de scherpste prijzen. Bovendien heb je de keuze uit heel wat verschillende modellen, waardoor je ook kan kiezen tussen goedkope sauna’s en de duurdere sauna’s.

IR sauna

Gezond relaxen in een IR sauna

Met een sauna kan je niet alleen heerlijk relaxen, het is ook goed voor de gezondheid. Door de warmte in de sauna, zullen de bloedvaten zich uitzetten, waardoor de bloeddoorstroming in je lichaam veel vlotter verloopt. Dit zal ervoor zorgen dat het zuurstof in je lichaam veel beter wordt getransporteerd, wat meer energie geeft. Bovendien zorgt de snellere bloeddoorstroming ervoor dat schadelijke stoffen makkelijker uit het lichaam verwijderd worden.

Maar voor veel mensen is een IR sauna in de eerste plaats gewoon de perfecte ontspanning. Zet je knus in de IR sauna, en laat je volledig uitzweten. Voel alle schadelijke stoffen uit je lichaam verdwijnen, en voel je zuiverder dan ooit na een verkwikkende douche. De sauna zal je niet alleen gezonder maken, hij zal je zeker ook gezonder doen voelen, en je vernieuwde energie geven.

Breed assortiment aan IR sauna's bij Equano

Heb ik wel plaats voor een sauna? Natuurlijk! Bij Equano hebben we een breed gamma aan IR sauna’s, waarbij de kleinste sauna’s perfect passen in iedere woning. Onze IR sauna's zijn klein genoeg om te passen iedere woning, maar groot genoeg om gezellig met z’n tweetjes in de sauna te zitten. De ideale particuliere IR sauna op maat!

Ben je zelf ook geïnteresseerd in een IR sauna bij Equano? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op  te nemen. We zijn je bij met raad en daad. Wil je nu al weten welke sauna het beste bij je past, en wat de prijs van een IR sauna is? Vraag dan nu al een offerte via het aanvraagformulier!
 

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér