Menu Uw wellness specialist
Home » Kleurentherapie sauna

Kleurentherapie sauna doet je stress verdwijnen

Vraag uw offerte aan

Weg met stress! Stress is ongezond, en te veel stress kan tot een burn-out en zelfs een depressie leiden. Dat wil je natuurlijk vermijden. Gelukkig is er een oplossing: kleurentherapie sauna. Een infrarood sauna brengt je lichaam en geest in evenwicht, waardoor de stress verdwijnt. Ideaal dus om je teveel aan stress kwijt te geraken en om volledig te ontspannen.

Kleurentherapie in je sauna

Equano heeft een ruim gamma aan infrarood sauna's, waar we desgewenst ook kleurentherapie in kunnen verwerken. Je sauna wordt dan volledig uitgerust met leds. De kleuren van de leds zullen je nog meer doen ontspannen, na de kleurentherapie zal je al je stress kwijt zijn.

De werking van kleurentherapie

Kleur speelt een belangrijke rol in ons leven, vaak zonder dat we het beseffen. Elke kleur heeft namelijk een bepaald effect op ons. Het idee achter kleurentherapie is eigenlijk heel eenvoudig: je wordt blootgesteld aan verschillende kleuren, de combinatie van die kleuren creëert een synergie die ervoor zorgt dat je stress weggaat.

Vraag een offerte voor een kleurentherapie sauna aan

Benieuwd naar ons aanbod infrarood sauna's met kleurentherapie? Nobel is gespecialiseerd in kleurentherapie sauna's, bekijk dus snel hun aanbod. Wens je meer informatie over onze prijzen van een kleurentherapie sauna? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér