Menu Uw wellness specialist
Home » Prijzen infrarood sauna

Een Equano infrarood sauna gaat levenslang mee

Vraag uw offerte aan

In een infrarood sauna kom je werkelijk helemaal tot rust. Equano is gespecialiseerd in het plaatsen van infrarood sauna's, dankzij onze jarenlange ervaring geven wij je advies op maat. Ben je benieuwd naar de prijzen van een infrarood sauna? Hou er dan wel rekening mee dat het een eenmalige investering is, een infrarood sauna van Equano gaat immers de rest van je leven mee. Belangrijker dan de aankoopprijs is dus de energieprijs die je betaald voor het gebruik.

Kom onze infrarood sauna's testen

De prijs van een infrarood sauna is afhankelijk van jou wensen. Wat verwacht je van een infrarood sauna, hoe groot moet die zijn en aan welke kwaliteitseisen moet hij voldoen? Om je een beeld te geven van ons aanbod nodigen we je graag uit in onze testruimte te Sint-Pauwels. Je kan hier zelf onze infrarood sauna's komen bewonderen en testen, en zo kan je jezelf ook een beter beeld vormen van jou verwachtingen naar je infrarood sauna toe. Tevens kan je dan meteen informeren naar de prijzen van een infrarood sauna.

Prijzen van een infrarood sauna aanvragen

Wens je meteen meer informatie over de prijzen van onze infrarood sauna's? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte online aan. We sturen je dan zo snel mogelijk een offerte, zodat je onze prijzen van infrarood sauna's kent.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér