Menu Uw wellness specialist
Home » Prijzen infraroodcabines

Ontdek de prijzen van onze infraroodcabines

prijzen infraroodcabines

Vraag uw offerte aan

Equano is reeds jaren een gerespecteerd officieel verdeler van infraroodcabines. Geniet van onze scherpe prijzen op al onze infraroodcabines. Azento infraroodcabines, Alpha industries infraroodcabines of Nobel infraroodcabines. U vindt ze allemaal in onze uitgebreide showroom. Op uw aanvraag geven wij bovendien alle prijzen van de infraroodcabines. Vraag vrijblijvend een offerte!

Prijzen van een infraroodcabine

Wees u ervan bewust dat een infraroodcabine kopen een eenmalige gebeurtenis is in uw leven. Een Equano infraroodcabine gaat immers levenslang mee. Belangrijker dan de prijzen van een infraroodcabine is dus om te bekijken hoeveel energie een infraroodcabine verbruikt. Uw infraroodcabine gebruikt belachelijk weinig energie. Stel u gebruikt uw infraroodcabine daglijks voor een periode van 30 minuten. Dan betaalt u op dit moment nog geen 4 euro per maand extra. Stralers van deze infraroodcabines hebben bovendien 25.000 branduren! 

Op zoek naar prijzen van infraroodcabines?

Waarom komt u niet vrijblijvend infraroodcabines testen in onze professionele testruimte? Wanneer u een beeld heeft van de ideale infraroodcabine delen wij u graag alle specificaties en prijzen mee. Wenst u op voorhand reeds een offerte met prijzen van onze infraroodcabines? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via deze website. Tot binnenkort in onze testruimte!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér