Menu Uw wellness specialist
Home » Sauna infra-rood

Sauna infra rood van Equano

Hoe werkt een sauna met infra rood?

Vraag uw offerte aan

De warmte in een sauna met infra rood wordt opgewekt met elektrische stralers. Deze warmte wordt vervolgens overgebracht naar de huid zonder dat daar warme lucht voor aan te pas komt. In dit soort sauna wordt het ook niet zo warm als in een klassieke Finse sauna. Het wordt er namelijk slechts 40 tot 60 graden, terwijl de hitte in een gewone sauna kan oplopen tot 100 graden Celsius.

Voordelen van een sauna met infra rood

De voordelen van een sauna met infra rood is dat deze een lager verbruik heeft dan een klassieke sauna en hij vraagt minder onderhoud. De lagere temperatuur zorgt voor een aangenaam vertoeven in de sauna. Bovendien zijn de cabines compact en makkelijk te installeren. Een sauna met infra rood werkt met infra rood stralen. Infra rood stralen zijn een natuurlijke warmtebron voor uw lichaam. Deze warmtebron werd reeds in de oudheid gebruikt voor de genezing van kwaaltjes!

Thuis genieten van uw sauna met infra rood!

Een sauna met infra rood is ideaal om thuis te installeren zodat u heerlijk kan ontspannen in uw eigen sauna, zonder daar enige verplaatsing voor te moeten maken. Ook om de prijs hoeft u het niet te laten, want sauna’s zijn lang niet meer zo duur als een tijd geleden. Vraag hier uw offerte en twijfel niet langer!

Ontdek ons ruim aanbod aan infrarood sauna's

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér