Menu Uw wellness specialist
Home » Sauna Infraroodcabine

Ben jij ook zo iemand die zich op tijd en stond wel eens goed wil verwennen? Ben je ook iemand die regelmatig op bezoek gaat naar een sauna, om te bekomen na een drukke werkweek? Dan heb je ongetwijfeld al eens nagedacht over een sauna bij je thuis. Stel je eens voor: niet meer naar de publieke sauna tussen andere saunagasten, maar gewoon in de sauna bij je thuis. Toch een heerlijk gevoel?

Je eigen infraroodcabine bij je thuis is voortaan mogelijk, met Equano! Wij bieden een breed gamma aan infraroodcabines aan, speciaal op maat van de particulier. Onze infrarood sauna’s zijn makkelijk in huis te plaatsen, en nemen helemaal niet veel plaats in.

Voordelen van een infraroodcabine

De voordelen van een infraroodcabine zijn algemeen bekend. De warmte van een infraroodcabine zorgt ervoor dat bloedvaten zich uitzetten, en dat er een betere doorstroming van het bloed plaatsheeft. Dit zal ervoor zorgen dat zuurstof beter wordt getransporteerd binnen het lichaam, en dat toxische stoffen sneller uit het lichaam verdwijnen. Bovendien zorgt zweten voor een flinke inspanning, en vormt dit dus een uitstekende training voor het hart en de bloedvaten.

Ook de prijs van een sauna infraroodcabine is tegenwoordig heel betaalbaar geworden. Natuurlijk vergt zo’n infraroodcabine nog steeds een kleine investering, maar dat zijn de voordelen van een infraroodcabine meer dan waard.

Bovendien zijn de infraroodcabines van Equano heel duurzaam, en gaan ze dus vele jaren mee. Dat wil zeggen dat je vele jaren kan genieten van de wellness die onze infraroodcabines bieden.

Sauna Infraroodcabine

Infraroodcabine kopen bij Equano

Een eigen infraroodcabine plaatsen bij je thuis is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Dankzij het grote gamma bij Equano heb je bovendien de keuze uit heel wat verschillende modellen, en kan je makkelijk een infraroodcabine kiezen die perfect past in je interieur.
Probeer het zelf. Vraag bij Equano een offerte aan via het aanvraagformulier, en kom meer te weten over de prijs van een infraroodcabine bij Equano.
 

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér