Menu Uw wellness specialist
Home » Aqua-Massage

Waterstraal technologie voor een zalige aqua massage

Aqua massage met onze exclusieve en roestvrij stalen jets

Elke spa of jacuzzi van Equano is voorzien met verschillende jets. Jets zijn krachtige motoren die water op die manier in beweging zetten dat zij zorgen voor de gewenste massage op de juiste drukpunten. Onze waterstralen zijn volledig naar wens in te stellen en zijn een staaltje van perfecte techniek. Elke straal is bovendien specifiek ontworpen voor een helende aqua massage van de belangrijke spiergroepen in uw lichaam. U kiest als klant zelf naar welk type aqua massage uw voorkeur uitgaat op een bepaald moment. Onze jets kunnen een lichte massage, een doordringende massage of zelfs een combinatie van de 2 vorige aqua massage technologieën aan. Onze jets zijn bovendien altijd van topkwaliteit en vervaardigd uit roestvrij staal.

Vraag uw offerte aan

Een aqua massage op maat? Kies voor de passende jet straal

De kracht van onze jets zit hem in het feit dat elke jet instaat voor een verschillend type aqua massage. U kiest als klant eenvoudig voor de aqua massage waar u op dat specifiek moment nood aan heeft. De jets van Equano in uw jacuzzi doen vervolgens de rest.

  • Turbo Whirlpool: Deze waterstraal beschikt over een groot volume en zorgt voor een kalmerende, draaiende stroming. De ideale aqua massage voor het verminderen van spanning.
  • Tension Ease: Een diep doordringende straal voor een intensieve aqua massage tegen hardnekkige pijn in nek en schouders.
  • Quad Stream: Beweegt water in 4 verschillende richtingen en zorgt voor een opwekkende aqua massage.
  • Cluster: Een aqua massage met therapeutische werking om pijn in de nek, schouders, kuiten en bovenbenen te verlichten.
  • Swirl: Volledig zelf in te stellen aqua massage jet. De Swirl kan langzaam draaiende tot en met stevig pulserende technieken aan.

Een aqua massage in een jacuzzi van Equano

Laat vandaag nog iets weten via de website van Equano en bestel uw jacuzzi.
U geniet in geen tijd van een intensieve aqua massage in uw eigen huis.

Ontdek ons ruim aanbod aan jacuzzi’s

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér