Menu Uw wellness specialist
Home » Artesian Spa

Artesian Spa jacuzzi's

Artesian staat al jarenlang bekend om de hoogwaardige kwaliteit. De Artesian Spa jacuzzi's zijn bijzonder ergonomische toestellen, die je heerlijk doen relaxen dankzij de krachtige jets. Bovendien hebben we in ons gamma aan Artesian Spa's een jacuzzi voor ieders situatie en voor ieders budget.

Vraag uw offerte aan

Verschillende Artesian Spa modellen

In ons gamma aan Artesian Spa jacuzzi's, vind je verschillende modellen, elk met hun eigen specifieke kenmerken:

  • Artesian Garden: de Artesian Garden spa's zijn ideaal voor als je niet veel plaats ter beschikking hebt. Deze compacte jacuzzi's bieden plaats aan 1 of 2 personen en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in een kleine ruimte.
  • Artesian South Seas: de Artesian South Seas spa's zijn compacte jacuzzi's die enkele uitzonderlijke extra mogelijkheden bieden, zoals LED verlichting en een kussen dat je nek masseert. Deze jacuzzi's bieden plaats aan 2 tot 3 personen.
  • Artesian Island: alleen is ook maar alleen! De Artesian Island spa's bieden plaatsen aan meerdere personen, maar ze zijn nog steeds goed betaalbaar.
  • Artesian Platinum: de Artesian Platinum spa's zijn erg mooi, ze hebben een uitzonderlijk design en de krachtige jets zorgen ervoor dat het water optimaal circuleert. Met deze jacuzzi in huis heb je het hele jaar door vakantie!

Waarom kiezen voor Artesian Spa?

Artesian heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het bouwen van jacuzzi's, en ze zijn vandaag een van de grootste spelers op de markt. Als je een Artesian Spa koopt, dan weet je dus dat je kwaliteit koopt. Bovendien vindt iedereen wel een jacuzzi die binnen je budget past, dankzij de verschillende modellen. Met een Artesian Spa kan je op elk gewenst moment helemaal tot rust komen.

Vraag nu je offerte aan

Wil je meer weten over onze Artesian Spa modellen en over de prijzen daarvan? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze toonzaal.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér