Menu Uw wellness specialist
Home » Bubbelbad

Bubbelbad om te delen met familie en vrienden

Ontspannen in een luxe bubbelbad van Equano

Vraag uw offerte aan

Wanneer u zich in een bubbelbad ontspant voelt u zich na enkele momenten al merkbaar beter. Dat is absoluut geen verrassing. Duizenden jaren geleden ontdekte de mens al het heilzame effect van warmwaterbronnen. De combinatie van warmte met een rugmassage van de jets en het gevoel van gewichtsloosheid zorgen voor een merkbare verjongingskuur. De toestand van gewichtsloosheid die een bubbelbad simuleert zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten zich optimaal kunnen ontspannen in de beste omstandigheden omdat ze uw normale gewicht niet moeten ondersteunen. Bubbelbaden zijn ideaal voor rugpatiënten. De comfortabele lounge zitplaatsen ondersteunen uw volledige rugoppervlak terwijl u geniet van een intense massage. Uw bloedsomloop wordt gestimuleerd zodat de spieren meer zuurstof krijgen en u zich herboren voelt.

Waarom een bubbelbad een waardevolle aankoop is:

  • U geniet alleen of met vrienden van maar liefst 48 waterstralen en 23 luchtstralen in een Chateau bubbelbad
  • Kies voor een Mystique bubbelbad en profiteer van het diep leungebied dat voorzien is van ons exclusieve rugmassagesysteem, een weldaad voor uw rug!
  • Een digitaal bedieningspaneel maakt van het Rendez-vous bubbelbad een moderne jacuzzi die aan al uw wensen voldoet!
  • Rugklachten zijn voltooid verleden tijd want het Chateau bubbelbad biedt u de meest comfortabele lounge-zitplaats ter wereld!

Uw bubbelbad nu te koop bij Equano!

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een bubbelbad in uw eigen huis! Geniet van het relaxerende effect van de krachtige jets!

Ontdek ons ruim aanbod aan bubbelbaden

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér