Menu Uw wellness specialist
Home » Buiten jacuzzi kopen

Buiten jacuzzi kopen

buiten jacuzzi kopen

Vraag uw offerte aan

Stel u voor, u bent eigenaar van een prachtige tuin waar u uren kan doorbrengen om te genieten. Hoe kan u beter genieten dan in een buiten jacuzzi? Een buiten jacuzzi kan u kopen en laten plaatsen bij Equano. Een jacuzzi is een ideale plek waar u, samen met vrienden, kennissen en familie kan genieten en praten. Op zoek naar een buiten jacuzzi in aanbieding? Equano helpt u graag verder!

Buiten jacuzzi kopen bij Equano? Waarom?

Wie een buiten jacuzzi gaat kopen houdt van het buitenleven, de zon, een massage met kristalhelder water en pure relaxatie. Een jacuzzi kopen bij Equano is kiezen voor service, vlekkeloze plaatsing en kwaliteit!

Buiten jacuzzi kopen: uw jacuzzi op maat!

Onstpannen zoals u nog nooit deed? Dan moet u beslist een buiten jacuzzi kopen! De krachtige jets van onze verschillende jacuzzi's zorgen voor een relaxerend gevoel. Deze massage met waterstralen wordt ook wel hydrotherapie genoemd.

Bovendien kan u uw buiten jacuzzi ook helemaal personaliseren met sfeerlicht, geluid via een sound system en fonteintjes met water. Op die manier is uw jacuzzi spa ook adembenemend om naar te kijken en te gebruiken wanneer de avond valt.

Vind uw ideale buiten jacuzzi:

buiten jacuzz kopen

Artesian

Artesian Garden

Artesian South Seas

Artesian Island

Artesian Platinum

 

Buiten jacuzzi kopen: uw voordelen!

Weg met zwaar onderhoud en urenlang schoonmaken van uw buiten jacuzzi! De Equano buiten jacuzzi's zijn erg gebruiksvriendelijk en vragen weinig onderhoud. Bovendien zijn ook de bedieningspanelen van uw buitenjacuzzi erg eenvoudig te bedienen zodat u enkel moet genieten in uw luxe jacuzzi.

Nu de energieprijzen ook steeds meer de pan uitswingen benadrukken we nog eens dat onze buiten jacuzzi's die we te koop aanbieden allemaal erg energiezuinig zijn. Equano blijft bovendien steeds aanspreekbaar wanneer u vragen of opmerkingen heeft na het kopen van uw buiten jacuzzi.

Onderhoud van uw buiten jacuzzi

Onderhoud van een buiten jacuzzi is de sleutel tot een lange levensduur. Met de juiste jacuzzi accessoires voor onderhoud komt u al een heel stuk op weg! Onze medewerkers prijzen steeds de beste producten aan. Ook wanneer u een whirlpool jacuzzi of buiten jacuzzi wil kopen kan u steeds rekenen op professioneel advies.

Buiten jacuzzi kopen: probeer onze jacuzzi's!

Vraag vrijblijvend een gratis offerte van onze buiten jacuzzi's. Vooraleer u een buitenjacuzzi gaat kopen bent u steeds welkom in onze testruimte te Sint-Pauwels voor een volledig gratis test van de modellen naar keuze! 

Vraag uw offerte aan

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér