Menu Uw wellness specialist
Home » Buiten jacuzzi prijzen

Buiten jacuzzi prijzen

Vraag uw offerte aan

Een jacuzzi is nog steeds een sterk gegeerd statussymbool. Toch kiezen meer en meer mensen voor de installatie van een buiten jacuzzi door een professionele firma. De prijzen van een buiten jacuzzi zijn immers gestabiliseerd en de kwaliteit van zulke jacuzzi's is er sterk op vooruit gegaan de laatste jaren. Equano, gerespecteerd dealer in jacuzzi's, buiten jacuzzi's en andere wellness cabines levert zijn klanten een totaalservice.

Buiten jacuzzi: volledige installatie aan mooie prijzen

U bent de eigenaar van een prachtige tuin? Waarom de mogelijkheden niet ten volle benutten en de volledige installatie van een buiten jacuzzi overwegen? Een buiten jacuzzi kan geplaatst worden op een terras maar een jacuzzi met bijbehorend poolhouse behoort ook zeker tot de mogelijkheden. In onze toonzaal in Sint-Pauwels vindt u alle courante jacuzzi types terug. U bent bovendien vrij om onze jacuzzi's uit te proberen terwijl u volop vragen kan stellen aan onze experts. Equano buiten jacuzzi's worden bij u thuis geplaatst en aangesloten. U moet enkel nog maar genieten.

Buiten jacuzzi met SpaGlo verlichting

Slechts 1 van de vele opties die u kan bijbestellen bij een jacuzzi is het gepatenteerde SpaGlo verlichting systeem. Deze kleurrijke jacuzzi verlichting brengt u in enkele seconden in de juiste sfeer. Bovendien heeft lichttherapie een bewezen relaxerende invloed op ons lichaam.

Buiten jacuzzi's in alle formaten en prijzen

Verschillende situaties zorgen voor verschillende wensen. Equano biedt daarom jacuzzi's aan in verschillende formaten. Op die manier kan u kiezen uit een jacuzzi die voldoet aan uw wensen. Bekijk ook zeker de volgende jacuzzi's:

Voor al uw vragen of een vrijblijvende offerte, contacteer ons en wij helpen u spoedig verder!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér