Menu Uw wellness specialist
Home » Hot tub

Hot tub voor heerlijke relaxatie

Vraag uw offerte aan

Een hot tub in je tuin zorgt voor een heerlijke relaxatie na een dag werken of na een zware inspanning. Een hot tub geeft een meerwaarde aan je huis en zorgt voor de ontspanning die je nodig hebt! We leven immers een erg druk leven, en het is belangrijk om af en toe even alle zorgen en stress op zij te zetten. Een hot tub van Equano kan je daarbij helpen. Onze design hot tubs vormen de ideale ontspanningsruimte, en de krachtige jets geven je een heerlijke massage.

Met een hot tub kom je tot rust in de tuin

Een hot tub is een jacuzzi die meestal buiten geplaatst wordt. Met een hot tub in je tuin kom je helemaal tot rust. Je geniet niet alleen van heerlijk bubbelend water, een tuin heeft ook een extra rustgevend effect. Buitenlucht is gezonder dan binnenlucht, en de geluiden van de natuur zorgen voor nog meer ontspanning.

Ontdek onze hot tub modellen

jacuzzi te koop

Artesian

Artesian Garden

Artesian South Seas

Artesian Island

Artesian Platinum

 

Bestel je hot tub bij Equano

Bestel je hot tub nu bij Equano! Wij verzorgen de installatie zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Kom ons volledige hot tub gamma ontdekken in onze toonzaal te Sint-Pauwels en proef reeds van de sfeer van wellness bij je thuis.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér