Menu Uw wellness specialist
Home » Jacuzzi kopen

Jacuzzi kopen? Ruime keuze jacuzzi's

Een jacuzzi voor iedereen bij Equano!

Vraag uw offerte aan

Het is een moeilijk te beschrijven gevoel maar als je het voelt is het zeer herkenbaar. De zorgen van alle dagen worden weggespoeld en u geniet van een zalig zachte omgeving. Het is het gevoel dat u drijft tot de beslissing om een jacuzzi te kopen. En die beslissing is terecht want de prijzen van jacuzzi's zijn de laatste jaren gedaald waardoor het voor iedereen mogelijk is om een jacuzzi te kopen.

Bij Equano geniet u altijd van een ruime keuze in een assortiment op maat voor iedereen! Misschien bent u op zoek naar een degelijk basismodel waarin u zalig kan wegdromen. Als u wenst kan u bovendien uw jacuzzi volledig zelf samenstellen naar uw persoonlijke voorkeur! U wordt altijd bijgestaan door een professionele medewerker. Wij helpen u ook graag verder wanneer u op zoek bent naar een jacuzzi spa als hulpmiddel voor hydrotherapie.

Jacuzzi kopen? Ontdek onze modellen en merken!

jacuzzi te koop

Artesian

Artesian Garden

Artesian South Seas

Artesian Island

Artesian Platinum

 

Waarom een jacuzzi kopen bij Equano?

  • Koop een jacuzzi uit de Highland serie en geniet van een budgetvriendelijke éénpersoons of tweepersoons jacuzzi!
  • Uw wensen worden vervuld wanneer u kiest voor de Paradise serie: Stel uw jacuzzi volledig zelf samen (kleuren - otpies - afmetingen)
  • Utopia is de queen onder de jacuzzi's. Klanten die een Utopia jacuzzi Kopen kiezen voor luxe jets, extra verlichting en mogelijkheid tot hydrotherapie!

Officiële jacuzzi accessoires kopen?

Onderhoud van een jacuzzi is de sleutel tot een lange levensduur. Met de juiste jacuzzi accessoires voor onderhoud komt u al een heel stuk op weg! Onze medewerkers prijzen steeds de beste producten aan. Ook wanneer u een whirlpool jacuzzi of buiten jacuzzi wil kopen kan u steeds rekenen op professioneel advies.

Jacuzzi kopen? u heeft de juiste keuze gemaakt!

Vraag vandaag nog een gratis offerte en kom uw jacuzzi kopen bij Equano in Sint-Pauwels. Wij beschikken ook over een ruime testruimte waar u onze jacuzzi's kan testen!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér