Menu Uw wellness specialist
Home » Thuis een jacuzzi plaatsen

Thuis een jacuzzi plaatsen

Niets zo heerlijk als een ontspannende avond in je eigen jacuzzi, toch? Thuis een jacuzzi plaatsen kan zowel binnen als buiten, al heb je natuurlijk wel voldoende plaats nodig. Over de plaatsing zelf moet je je geen zorgen maken, die neemt Equano volledig op zich.

Een jacuzzi buiten plaatsen

Een jacuzzi wordt meestal buiten geplaatst. Een jacuzzi buiten plaatsen is gemakkelijker als binnen, en bovendien heeft men binnen veelal niet voldoende ruimte. Als je je jacuzzi buiten wil plaatsen, dan hou je best rekening met het volgende:

  • Hou rekening met bomen en planten: plaats je jacuzzi bij voorkeur niet onder een boom of plant, zo vermijd je dat je steeds de bladeren moet weghalen.
  • Plaats je jacuzzi dicht tegen het huis, zo hoef je niet te ver te lopen. Zeker in de winter is dat niet fijn.
  • Hou rekening met de ondergrond: een jacuzzi gevuld met water weegt al gauw meer dan 1.000 kg. Je jacuzzi kan dan ook niet zo maar op je gazon geplaatst worden, als je geen betegeld terras hebt zal dit moeten worden aangelegd.

Een jacuzzi binnen plaatsen

Meestal wordt een jacuzzi buiten geplaatst, maar je kan hem natuurlijk ook binnen plaatsen. Je dient wel rekening te houden met het volgende:

  • De afmetingen van de jacuzzi: een jacuzzi bestaat uit één geheel en kan niet uit elkaar gehaald worden. Je hebt binnen misschien wel voldoende plaats om een jacuzzi te plaatsen, maar is er ook voldoende plaats om hem naar binnen te transporteren? Een jacuzzi past niet door een standaard deuropening.
  • Is je vloer stevig genoeg? Een plaatselijk gewicht van meer dan 1.000 kg kan lang niet elke vloer dragen.

Equano neemt de plaatsing volledig op zich

Er komt heel wat kijken bij de plaatsing van een jacuzzi. Je hoeft je echter geen zorgen te maken, Equano neemt de volledige plaatsing op zich. Onze vakmensen garanderen de beste plaatsing, waarbij ook elektriciteit, een stevige ondergrond en een afwatering wordt voorzien.

Ontdek de Equano jacuzzi's

Bij Equano hebben we een groot aanbod aan jacuzzi's, die je zowel binnen als buiten kan plaatsen. Ontdek ons aanbod online of kom langs in onze toonzaal om ze van dichtbij te bekijken. Heb je nog vragen over de plaatsing en over de installatiekosten? Contacteer ons dan vrijblijvend.

Vraag uw offerte aan

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér