Menu Uw wellness specialist
Home » Privé jacuzzi bij je thuis?

Uw eigen prive jacuzzi van Equano

Op zoek naar een je eigen privé jacuzzi?

Vraag uw offerte aan

U bent op zoek naar een prive jacuzzi om helemaal tot rust te komen? Waarom zet u dan de stap niet om een jacuzzi te kopen? Bij Equano in Sint-Pauwels hebben we reeds jarenlang ervaring in jacuzzi's. Een prive jacuzzi in uw eigen woning is altijd een aanwinst al was het maar omdat u de verplaatsing naar een wellness center niet meer moet maken. Het kan soms ook onaangenaam druk zijn in zulke centers. Geniet van het bubbelende, zuivere water van uw prive jacuzzi in uw eigen woning. De prijs van een bubbelbad en een jacuzzi spa is de laatste jaren stevig gedaald waardoor een eigen prive jacuzzi niet langer een droom moet blijven. En thuis is ongetwijfeld nog altijd de ideale omgeving om tot rust te komen!

Prive jacuzzi's in ons assortiment:

jacuzzi te koop

Artesian

Artesian Garden

Artesian South Seas

Artesian Island

Artesian Platinum

 

Een prive jacuzzi is altijd goed afgesteld

Wanneer u uw eigen prive jacuzzi in huis laat installeren hoeft u zich niet langer druk te maken over de instellingen van de aqua jets. In wellness centers zijn deze jets niet ingesteld op uw noden en als u ze al zelf kan instellen wordt dit dagelijks door meerdere mensen gedaan waardoor sommige jets mogelijke capaciteit verliezen. In uw eigen woning bent u de baas over uw prive jacuzzi en u stelt bijgevolg uw jets in zoals u het wenst. U krijgt bovendien bij elke prive jacuzzi een professionele uitleg door 1 van onze technici. Elke aqua jet in uw prive jacuzzi heeft immers zijn eigen functie en het is belangrijk dat u tot in de details volop van uw jacuzzi kan genieten. Wat denkt u? Waagt u de stap naar een eigen prive jacuzzi? Wij raden het zeker aan!

Accessoires voor prive jacuzzi's:

Onderhoud van een jacuzzi is de sleutel tot een lange levensduur. Met de juiste jacuzzi accessoires voor onderhoud komt u al een heel stuk op weg! Onze medewerkers prijzen steeds de beste producten aan. Ook wanneer u een whirlpool jacuzzi of buiten jacuzzi wil kopen kan u steeds rekenen op professioneel advies.

Een prive jacuzzi, een grote stap naar relaxatie!

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor een prive jacuzzi van Equano want thuis komt u nog altijd het best tot rust!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér