Menu Uw wellness specialist
Home » Spa bad

Spa bad met krachtige jets

Een spa bad: dat is pas luxe!

Vraag uw offerte aan

Iedereen zou er 1 moeten hebben! Een spa bad of een jacuzzi combineert al jaren met succes het rustgevende effect van warm water met de kracht van jets die zorgen voor een nooit gevoelde doeltreffende massage. Neem plaats in de volledig ergonomische badkuip van een spa bad, leun achterover op de speciaal gevormde hoofdsteuntjes en misschien heeft u wel gekozen voor een aangepast waterbestendig kussen waarop u uw hoofd kan neerleggen en wegdromen na een drukke dag op het werk. Een spa bad kan bovendien worden uitgerust met extra accesoires zoals design led verlichting in verschillende kleuren of zelfs met een hifi-installatie die het mogelijk maakt om een streepje muziek te horen terwijl u optimaal geniet in uw spa bad.

Een spa bad past perfect bij uw levensstijl

Bent u ook iemand die graag van het leven geniet en het maximum uit alle kansen wil halen? Om ervoor te zorgen dat uw spa bad perfect bij u en de stijl van uw woning past kunt u kiezen uit een ruime waaier van afmetingen van uw spa bad. Ook de vormen van de zitplaatsen, de kleuren en de omkasting van uw spa bad is perfect aan te passen aan al uw wensen. U kiest het spa bad dat het beste bij u past en wij zorgen ervoor dat het spa bad dat u gekozen heeft zo snel mogelijk beschikbaar is in uw eigen woning.

Een spa bad naar wens gevonden?

Prima! U kan vandaag nog een gratis offerte aanvraag voor uw spa bad doen op onze website. U kan ook eens langskomen om de verschillende spa baden te testen in de professionele testruimte van Equano!

Ontdek ons ruim aanbod aan spa baden

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér