Menu Uw wellness specialist
Home » Vita spa

HARD GEWERKT? EEN VITA SPA IS UW BELONING

Ontdek innerlijke rust in een Vita spa van Equano

Vraag uw offerte aan

De Vita spa technologie zorgt voor een ideale mix van luxe en sterke prestaties. Innovatie en een oogstrelend design ontmoeten elkaar in de Vita Spa technologie en creëren de perfecte ontspanning na een dag hard werken. Uw eigen Vita spa is de ideale moment om het weekend door te brengen zonder dat u ergens heen hoeft te gaan. De laatste Vita spa modellen zijn zelfs uitgerust met een groot aantal exclusieve extra's. In deze modellen kan u zorgeloos genieten van de symphonic Wave Seat™ en Roll-a-ssage™ stralen.

De Mystique Vita spa voor symfonische golfmassage

De Mystique Vita spa is een elegante spa waarvan het design bestaat uit zachte, ronde lijnen die elegantie bieden. Deze Vita spa straalt een zekere klasse uit die van uw Mystique een statussymbool kan maken in uw eigen woning. De Mystique beschikt standaard over een reeks onvoorstelbare eigenschappen en voordelen. Deze Vita spa staat gekend voor zijn diep leungebied dat voorzien is van een authentiek rugmassagesysteem. Uw rug zal kunnen genieten van een overvloedige weldaad dankzij onze symfonische golfmassage technolgie.

De Rendezvous: het vlaggenschip van Vita Spa

De Rendezvous Vita spa is zonder twijfel een pareltje in het assortiment van de spas. Dit type van Vita Spa is voorzien van 3 straalpompen en een luchtpomp van 10pk die zorgen voor een ultieme massage. De Rendezvous Vita spa heeft zomaar even 71 waterstralen, 3 watervallen en 40 luchtmassagestralen die bovendien allemaal te bedienen zijn met het moderne digitale bedieningspaneel. Daar bovenop kan deze Vita spa u ongetwijfeld nog verrassen met exclusieve extra's zoals aromatherapy, de Symphonic Wave Seat en Sen Flo™ therapie.

Een Vita spa in uw eigen huis?

Bestel vandaag nog uw eigen Vita spa bij Equano en geniet van onze exclusieve wellness technolgieën.

Ontdek ons ruim aanbod aan spa’s

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér