Menu Uw wellness specialist
Home » Whirlpool jacuzzi

Stijlvol baden in uw Whirlpool Jacuzzi

Omgeef uzelf met stijl!

Vraag uw offerte aan

Een whirlpool of jacuzzi is in de eerste plaats bedoeld om comfortabel te kunnen baden en te genieten van kristalhelder, bubbelend water. U neemt plaats in de ergonomische zitjes van de luxe whirlpool badkuip en u legt uw hoofd op 1 van de kussentjes om zalig weg te dromen. Uw whirlpool jacuzzi is volledig gedesigned zodat de sfeervolle ledverlichting die geï ntegreerd is in sommige modellen volledig tot zijn recht komt. U zal dan ook niet lang nodig hebben om helemaal weg te dromen in uw eigen luxe whirlpool bij u thuis!

U kan op voorhand al eens een jacuzzi spa gaan uittesten in de testruimte van Equano in Sint-Pauwels nabij Sint-Niklaas. Het is immers belangrijk dat u overtuigd bent van een mooie, waardevolle aankoop. Een jacuzzi kopen, een goede investering!

Ontdek onze Whirlpool jacuzzi's

 

jacuzzi whirlpool

 

Artesian

Artesian Garden

Artesian South Seas

Artesian Island

Artesian Platinum

 

Whirlpool jacuzzi een waardevolle aankoop:

  • Geniet samen met vrienden en familie van een whirlpool met 48 waterstralen en 23 luchtstralen voor ultieme relaxatie!
  • Altijd comfortabel baden met de Chateau jacuzzi die kan terugvallen op de meest comfortabele lounge-zitplaats ter wereld.
  • De Mystique jacuzzi beschikt standaard over een diep leungebied dat voorzien is van ons exclusieve rugmassagesysteem, een weldaad voor uw rug!

Onderhoud van uw Whirlpool jacuzzi

Onderhoud van een jacuzzi is de sleutel tot een lange levensduur. Met de juiste jacuzzi accessoires voor onderhoud komt u al een heel stuk op weg! Onze medewerkers prijzen steeds de beste producten aan. Ook wanneer u een whirlpool jacuzzi of buiten jacuzzi wil kopen kan u steeds rekenen op professioneel advies.

Geniet van uw eigen Whirlpool jacuzzi bij u thuis!

Ook bij u thuis kan binnenkort een whirlpool of jacuzzi staan! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Equano, uw partner in wellness voor bij u thuis!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér