Menu Uw wellness specialist
Home » Whirlpools

Ergonomische whirlpools van Equano

U zit comfortabel in onze whirlpools

Vraag uw offerte aan

Whirlpools zijn echte multifunctionele wellness producten voor bij u thuis die het beste van alle beschikbare relaxatie technieken combineren. De kwaliteit van degelijke whirlpools zit in het ontwerp van de badkuip, de plaatsing van de krachtige waterjets en de ruimte die u heeft om te baden. Bij Equano selecteerden we ons assortiment whirlpool jacuzzi's op deze criteria. Elk van onze whirlpools is volkomen ergonomisch zodat ook mensen met rugklachten zonder pijn kunnen plaatsnemen in onze whirlpools. Sterker nog! Wanneer u last heeft van pijnlijke spieren of gewrichten is het aanschaffen van 1 van onze whirpools misschien wel het beste wat u ooit is overkomen. Warm water en het bubbelende effect zorgt voor een heilzame werking op spieren en gewrichten!

Whirlpools in ons assortiment:

whirlpool

Artesian

Artesian Garden

Artesian South Seas

Artesian Island

Artesian Platinum

 

De Vita whirlpools: massage waar u het wil!

Vita is een vaste waarde in de wereld van de jacuzzi's. U kan de Vita whirlpools altijd komen uittesten in de testruimte van Equano in Sint-Pauwels. Wanneer u plaats neemt in een Vita whirlpool zal u al snel ontdekken dat massage technieken centraal staan in deze whirlpools. U kiest uit maar liefst 6 zitjes die elk een verschillend drukpunt op uw lichaam intensief masseren en de bloedsomloop stimuleren. Gaande van sporttherapiemassage tot accupressuurmassage, niet is te gek wanneer u plaats neemt in 1 van onze Vita whirlpools. Een jacuzzi kopen doet u bij Equano

Onderhoud van uw whirlpool

Onderhoud van een jacuzzi is de sleutel tot een lange levensduur. Met de juiste jacuzzi accessoires voor onderhoud komt u al een heel stuk op weg! Onze medewerkers prijzen steeds de beste producten aan. Ook wanneer u een whirlpool jacuzzi of buiten jacuzzi wil kopen kan u steeds rekenen op professioneel advies.

Bestel vandaag nog uw eigen whirlpool

Whirlpools zijn een genot om in huis te hebben! Laat vandaag nog een whirlpool installeren door de Equano installateur en geniet van de kracht van wellness!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér