Menu Uw wellness specialist
Home » Promoties » Stoomcabines (ook op maat)

Stoomcabines (ook op maat)

Geniet van een zalige stoomcabine

Het comfort dat u geniet wanneer u kiest voor een eigen stoomcabine is eindeloos. U neemt plaats in een ruime stoomcabine en u regelt de opties in uw stoomcabine volledig met het moderne elektronische bedieningspaneel. U geniet bovendien volop van de subtiele sfeerverlichting in het dak van uw stoomcabine. En ook in de rugwandpanelen is designverlichting voorzien. Uw lichaam wordt volledig gemasseerd door krachtige waterstralen die uit de moderne jets worden gestuwd. Uw stoomdouche is een zeer duurzaam product voorzien van een 6mm deur uit veiligheidsglas. Geniet vanaf nu met volle teugen van uw aankoop!

Stoomcabine met elektronisch bediendingspaneel: een goede keuze!

Een stoomcabine versterkt het immuunsysteem, stabiliseert de bloedsomloop en ontgift het totale lichaam zodat je je helemaal relax voelt. Juist bij lage temperaturen en nat, koud weer, is een stoomcabine de ideale oplossing, om gezond en fit dit koude jaargetijde in te gaan. Door de weldadige warmte worden de bloedvaten uitgezet, wat de doorbloeding bevordert en het lichaam van meer zuurstof voorziet.

Een stoomcabine zorgt met zijn krachtige jet waterstralen ook voor een massage effect waarbij de spieren helemaal ontspannen. Gespannen spieren en stress lossen op door de massage techniek van de stoomcabine, stoom vermindert de pijn en werkt bevrijdend. Test vandaag nog uw gepersonaliseerde stoomcabine of stoombad in onze relaxatie testruimte. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vorige promotie | Volgende promotie
© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér