Menu Uw wellness specialist
Home » Wellness specialist

Equano sauna's, jacuzzi's, infraroodcabines, stoombaden en meer kopen

Uw welness specialist in Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten

Een eigen sauna kopenstoomdouche of spa laten plaatsen, het lijkt een droom voor velen, maar het is zeker niet onbereikbaar. Jacuzzi's, infraroodcabines en sauna's zijn immers in meerdere prijsklassen verkrijgbaar en passen hierdoor in ieders budget. U hoeft dus niet allen nog naar publieke saunas te gaan. Equano zorgt ervoor dat u thuis heerlijk kan genieten van uw eigen sauna, jacuzzi, infrarood, hammam, ...

Sauna, zonnebank of infrarood sauna. 

Equano biedt zijn klanten een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig materiaal aan voor sauna, infrarood, jacuzzi's, zonnebanken en zwemspa's. Wij onderscheiden ons vooral op volgende gebieden:

  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding op onze wellness producten zoals sauna, swimspa's en stoomcabines
  • Rechtstreekse import van Artesian Spas, Sauna's en infraroodcabines
  • Gegarandeerde dienst-na-verkoop op alle producten binnen de 48u
  • Uitwerken van volledige concepten
  • Een eigen testruimte voor sauna, swimspa's, infraroodcabines, zonnebanken en stoomcabines...

Wenst u een mooi zomers tintje? Ook hier kunnen wij u bij helpen. In ons uitgebreid aanbod aan hoogwaardige zonnebanken beschikken wij over zowel particuliere als professionele zonnebanken. Zomer of winter, met een zonnebank in uw huis u loopt er altijd stralend, met een mooi bruin kleurtje bij.

In onze showroom kunt u het gevarieerde aanbod aan de betere luxe producten bekijken, uw wensen kenbaar maken en u laten adviseren over alle verschillende mogelijkheden die infraroodcabines, zwemspa's en stoomcabines te bieden hebben. Maak kennis met comfort, welzijn en ontspanning.

Benieuwd naar de kostprijs?

Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan voor sauna, stoomcabine, infraroodcabine, jacuzzi of een van onze andere wellnessproducten.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér