Menu Uw wellness specialist
Home » Binnensauna

Een binnensauna om altijd van te genieten

Vraag uw offerte aan

Zou jij eigenlijk ook op elk gewenst moment van de sauna willen genieten? Dan is een binnensauna ideaal. Je binnensauna is steeds beschikbaar, je hoeft je niet meer te verplaatsen en je hoeft geen dure toegangsprijzen meer te betalen. En dankzij onze binnensauna's op maat kan je ook in een kleinere ruimte een sauna plaatsen.

Een binnensauna in huis plaatsen

Om een binnensauna in huis te plaatsen, heb je eigenlijk niet zo heel veel ruimte nodig. Onze sauna's op maat kan je immers ook in relatief kleine ruimtes plaatsen. Bovendien heb je bij een sauna op maat keuze uit tal van opties en afwerkingen.

Ook voor het plaatsen zelf kan je bij ons terecht. Onze ervaren vakmannen plaatsen de binnensauna graag voor jou, zodat jij je nergens zorgen om moet maken en alleen maar moet genieten van je nieuwe sauna!

Azento en Alpha Industries sauna's

Bij Equano heb je keuze uit binnensauna's van Azento en van Alpha Industries. Beide merken bieden kwalitatief hoogstaande binnensauna's. Koop je je binnensauna bij Equano, dan ben je dus steeds verzekerd van de kwaliteit!

Ontdek ons aanbod binnensauna's

Ben je benieuwd naar ons aanbod aan binnensauna's? Je vindt een deel ervan alvast op onze website. Wil je ons volledige gamma ontdekken, dan nodigen we je graag uit in onze showroom.

Heb je je keuze al gemaakt, vraag dan ook meteen een offerte aan!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér