Menu Uw wellness specialist
Home » Buitensauna kopen

Buitensauna kopen

Vraag uw offerte aan

Een buitensauna kopen bied je heel wat voordelen! Dankzij een buitensauna kan je altijd genieten van de warmte van een sauna in je tuin. In combinatie met een buitenzwembad is een buitensauna de perfecte aankoop, aangezien je eerst kan genieten van een warme sauna om daarna af te koelen in je buitenzwembad.

Onze buitensauna's zijn geïnspireerd door de buitensauna's in het hoge noorden. Het gevolg is een gezellig houten huisje, met binnenin ook een kleine kleedkamer en aangename verlichting. Je kiest zelf welk hout wij voor de binneninrichting van je sauna gebruiken, je hebt daarbij de keuze uit dennenhout, espenhout, cederhout, hemlock of yellow pine.

Een buitensauna kopen doe je bij Equano

Een buitensauna kopen bij Equano heeft zo zijn pluspunten! Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat goed is voor onze klanten. Onze buitensauna's komen rechtstreeks van Belgische fabrikanten die met hoogwaardige materialen werken. Daardoor kunnen we de beste prijs/kwaliteit garanderen! Bovendien kan je in onze testruimte te Sint-Pauwels ons uitgebreide aanbod buitensauna's komen bekijken. Kortom, een buitensauna kopen, dat doe je bij Equano!

Alpha Industries buitensauna

Equano verkoopt voornamelijk sauna's van Alpha Industries. Dit Belgische bedrijf maakt hoogwaardige buitensauna's die perfect aansluiten op de behoeften van de klanten. Daardoor ben je steeds verzekerd van de kwaliteit als je een buitensauna bij Equano koopt.

Een buitensauna kopen voor je eigen plezier

Je zal gegarandeerd veel plezier hebben van de buitensauna die je bij Equano koopt. Bekijk ons volledige gamma aan sauna's online of vraag meteen een offerte voor een buitensauna aan!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér