Menu Uw wellness specialist
Home » Buitensauna te koop

Buitensauna te koop

Vraag uw offerte aan

Equano heeft een ruim aanbod aan buitensauna's te koop. Dankzij onze buitensauna's kan je steeds genieten van warmte en wellness in je tuin. Combineer onze buitensauna's met een jacuzzi of buitenzwembad voor het ideale wellness gevoel!

De buitensauna's die Equano te koop aanbiedt zijn geïnspireerd op het ontwerp van de sauna's in het noorden. Onze buitensauna's zijn daardoor gezellige houten huisjes, die je alle comfort en privacy bieden die je maar wenst. Wat betreft de afwerking kan je bovendien kiezen uit verschillende soorten hout.

Buitensauna te koop bij Equano

Equano heeft een groot assortiment aan buitensauna's te koop. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je bovendien een uitstekende kwaliteit garanderen, en we werken voornamelijk met Belgische fabrikanten. We nodigen je graag uit in onze toonzaal in Sint-Pauwels, waar je ons volledige buitensauna en wellness aanbod kan komen ontdekken.

Azento en Alpha Industies sauna's

Equano heeft sauna's te koop van Alpha Industries en van Azento. Beide zijn Belgische fabrikanten die design sauna's van hoogwaardige kwaliteit maken. Daardoor ben je verzekerd van de prijs/kwaliteit verhouding.

Bestel nu je buitensauna

Wil je een buitensauna kopen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan! Tevens kan je onze sauna's van dichtbij komen bekijken in onze toonzaal te Sint-Pauwels.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér