Menu Uw wellness specialist
Home » Combi sauna infrarood

Combi sauna infrarood

In een gewone sauna kom je helemaal tot rust, en de huid krijgt een diepe reiniging. Een infraroodsauna heeft dan weer een heilzame werking op de gewrichten en op je spieren. Welke moet je nu kiezen om thuis te plaatsen? Je hoeft niet per se te kiezen, je kan ook voor een combi sauna en infrarood kiezen! Zo geniet je van de voordelen van beide sauna's.

Combi sauna en infrarood bij je thuis

Niets is zo heerlijk relax als een bezoekje aan de sauna of aan de infraroodsauna. Maar waarom zou je je steeds verplaatsen naar de sauna, als je er ook gewoon thuis een kan zetten? Je hebt daar niet eens zo veel plaats voor nodig, en je kan dan op elk gewenst moment van de sauna genieten.

Maar wat je misschien tegenhoudt, is het feit dat er in een saunacomplex altijd verschillende soorten sauna's zijn, terwijl je thuis natuurlijk niet zo veel keuze hebt. Wist je echter dat je een infrarood sauna en een gewone sauna ook kan combineren? Onze Azento Duo Heat sauna combineert een sauna met infrarood straling.

Azento Duo Heat sauna

Als je een sauna met infraroodstraling wil combineren, dan is onze Azento Duo Heat sauna de oplossing. Het Scandinavische hout is perfect geschikt voor saunagebruik, en de infraroodstraling wordt met een aparte digitale sturing bediend. De sauna is compact, maar dankzij de vorm is er veel ruimte binnenin.

De voordelen van een combi sauna bij je thuis

Een combi sauna en infrarood bij je thuis,zoals met ons Azento Dua Heat model, heeft tal van voordelen, die we graag nog even op een rijtje zetten:

  • Je geniet van de voordelen van beide sauna's. Een infrarood sauna is vooral goed voor je gewrichten en voor je spieren, terwijl een gewone sauna vooral goed is voor je huid.
  • Je hoeft je nooit meer te verplaatsen naar de sauna, en je kan gewoon thuis kiezen aan welke sauna je behoefte hebt.
  • Binnenin is er veel ruimte beschikbaar, zodat je gemakkelijk met meerdere personen plaats kan nemen.

Een combi sauna infrarood bestellen?

Wil je thuis ook kunnen genieten van een combi sauna infrarood? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze toonzaal voor een woordje uitleg.

Vraag uw offerte aan

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér